Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Uspešno zaključena deveta sezona lig tenisačev v Kozjem


Tenis klub Kozje že od leta 2015 dalje organizira lige posameznikov za svoje člane in članice. Število lig je v teh letih nihalo med dve in štiri, letos pa so že drugo leto zapored potekale štiri lige, in sicer prva in druga liga članov, liga članic in veteranska liga. Skupaj je bilo prijavljenih kar 40 igralk in igralcev, uspešno pa jih je lige končalo 31.

Naj tenisači v prvi ligi; foto: TKK

V prvi ligi je bil osip največji. Od 10 prijavljenih je ligo zaključilo šest igralcev. Še devetič zapored je prvak postal Blaž Hartl, na drugo mesto se je uvrstil Gregor Volaušek, tretji pa je bil Zvonko Ivačič.

V drugi ligi je od 11 prijavljenih igralcev tekmovanje zaključilo 10. Kar nekaj jih je bilo takšnih, ki so v ligi nastopali prvič, med njimi tudi zanesljivi zmagovalec Aljaž Hrovatič. Na drugo mesto se je uvrstil Zlatko Kozole, tretji pa je bil še en novinec Tadej Dular.

Naj tenisači v drugi ligi; foto: TKK

V ligi članic je tekmovanje končalo pet tekmovalk od osmih prijavljenih. V tretji sezoni je do prve končne zmage prišla Mojca Volavšek, druga je bila Jerneja Kocman in tretja Nina Kovačič.

Tretjič je potekala tudi veteranska liga, ki jo je zaključilo 10 od 11 prijavljenih tekmovalcev. Skupni zmagovalec je postal Bojan Dobravc, ki je prvič nastopal med veterani. Na drugo mesto se je uvrstil zmagovalec prvih dveh sezon Jožko Zalokar, tretji pa je bil Roman Gradišek.

Naj veterani; foto: TKK

Po devetih odigranih sezonah je vidno, da so se lige posameznikov Tenis kluba Kozje lepo prijele, kar dokazuje tudi to, da se v njih vsako leto vključujejo novi igralci tudi iz okoliških krajev in zato lahko z optimizmom zrejo v naslednjo, jubilejno deseto sezono