Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pri strelcih prvaki ekipa, ki je to bila nazadnje leta 2011


S tekmami 13. in 14. kola se je končala 12. sezona Strelske lige »GraviArt« Kozjansko.

V predzadnjem kola sta bila na sporedu dva društvena dvoboja v katerih sta prvi ekipi ŠD Bistrica in ŠD Buče  pričakovano in zanesljivo ugnali drugi ekipi, v tretji tekmi pa je do nove zmage prišla ekipa iz Polja ob Sotli. Najboljši posamični dosežek je uspel Petru Kunstu iz ekipe ŠD Buče 1, njegova ekipa pa si je krog pred koncem že zagotovila naslov prvaka.

V zadnjem kolu je bil na sporedu še derbi med ekipo ŠD Buče 1 in ŠD Bistrica 1 Mibo 83. Že pred tekmo je bilo jasno, da bo ekipa iz Bistrice, ki je bila prvak šestkrat od tega petkrat zapored, naslov prvaka predala ekipi z Buč, ki je tako osvojila svoj peti naslov prvaka, zadnjič so bili prvaki leta 2011.

Zadnja tekma je bila bolj pomembna za ekipo iz Bistrice ob Sotli, saj bi ob porazu padla na tretje mesto. To se ni zgodilo, dosedanji prvaki so namreč zmagali in novim prvakom zadali edini letošnji poraz, sami pa osvojili drugo mesto pred ekipo iz Kozjega, ki je bila v zadnjem krogu boljša od druge ekipe ŠD Buče. Če se je prekinila tradicija zmagovalne ekipe, pa ni nič novega, kar se tiče najboljšega posameznika lige. Že devetič zapored je to postal Miran Posteržin iz ekipe ŠD Kozje RAJ Gozd d.o.o. Za njim se je na drugo mesto uvrstil Marko Kostanjšek iz prve ekipe ŠD Bistrica, od tretjega do šestega mesta pa so se zvrstili štirje strelci zmagovalne ekipe, med katerimi je bil najbolj konstanten Peter Kunst.

Tradicionalni zaključek sezone bo naslednjo soboto, ko se bodo strelci pomerili še na tekmi posameznikov, podeljeni pa bodo tudi pokali najboljšim ekipam in posameznikom v minuli sezoni. (R.G.)

*slika je iz leta 2011

polovicka_celje_klik