Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Masažni salon Dotik zdravja v Šmarju s prazničnim darilom: boni za 40 % popust

dotik2Večina ljudi danes trpi zaradi različnih stanj povezanih s stresom. Čutijo telesno napetost, ki se kaže v napetih vozlastih mišicah ali pa so umsko preobremenjeni.

Vsakomur, ki se nahaja v takšni situaciji lahko masaža pomaga ublažiti telesne posledice napetosti, umiriti um in čustva ter obnoviti življenjsko energijo.

V salonu Dotik zdravja v Šmarju pri Jelšah izvajajo predvsem terapevtske tehnike masaž, kot so masaža vezivnega in mišičnega tkiva, globoka prečno-frikcijska masaža, masaža prožilnih točk (mišični vozli), tehnika stimulacije nevroloških točk in obdelave akupresurnih točk organov v telesu.

S temi tehnikami delujejo na organizem tako lokalno kot celostno, in s tem dosežejo izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, hitrejšo regeneracijo tkiv, zmanjšanje bolečin in zakrčenost mišic, zmanjšanje oteklin in zlepljenih tkiv ter sprostitev in raztegnitev kit in mišic, razstrupljanje organizma in krepitev notranjih organov.

BIOTERAPIJA

V vseh desetletjih obstoja se je bioterapija izkazala dokazano uspešna pri praktično vseh znanih boleznih današnjega časa od bistvenega izboljšanja stanja do popolne ozdravitve.

Bioterapija je popolnoma naravna metoda, varna, neinvazivna, neboleča in povsem brez stranskih učinkov. Metoda je transparentna in terapevti ne uporabljajo nobenih orodij ali pripomočkov. Z različnimi tehnikami gibanja rok uravnovešajo energetsko polje in tako omogočajo telesu, da sproži samoozdravitvene mehanizme. Bioterapija pa ni uspešna samo pri bolnih ljudeh, temveč kot preventiva tudi pri zdravih, saj okrepi imunski sistem in vzpostavi njegovo nemoteno delovanje.

Masažni salon Dotik zdravja najdete v centru Šmarja pri Jelšah nasproti župnijske cerkve v isti stavbi, kjer deluje tudi Zavarovalnica Maribor. Vhod v salon je iz smeri potoka. Naročite se lahko na njihovi spletni strani www.dotik-zdravja.si ali na tel. številko 041 415 639.

Oglejte si njihovo ponudbo in cene (klik!).

V PRAZNIČNEM DECEMBRSKEM ČASU SALON DOTIK ZDRAVJA PODARJA BONE ZA 40 % POPUST

Skupaj z vašim najljubšim spletnim portalom vam salon Dotik zdravja iz Šmarja pri Jelšah podarja prazničnih 12 bonov v vrednosti 20 € po 40% nižji ceni za katerokoli njihovo storitev (po lastni izbiri). To pomeni, da boste za en kupon plačali le 12 evrov, a dobili 20 % storitev.

Za naročilo kuponov za 40% cenejše storitve v masažnem salonu Dotik zdravja kliknite tukaj:

dotik-zdravja1