Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 19. 7. 2016


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurKršitev javnega reda in miru

Občan je 12. 7. 2016 v Grobelnem grozil svojemu sosedu, zato je slednji o omenjenem obvestil policiste. Policisti so zbrali obvestila od udeležencev, ter kršitelju izdali plačilni nalog.

Poškodba v hlevu

Policisti so bili 13. 7. 2016 obveščeni o dogodku, pri katerem je odvezan bik v hlevu napadel gospodarja ter ga lahko telesno poškodoval. O zadevi bodo policisti obvestili tožilstvo.

Vlom v hišo

Na območju Kostrivnice je neznanec 14. 7. 2016 v dopoldanskem času skozi priprto okno vlomil v hišo, jo pregledal, ter odtujil gotovino, ki jo je našel. Policisti o storilcu zbirajo obvestila ter bodo o zadevi s kazensko ovadbo obvestili tožilstvo.

Asistenca zdravstvenemu osebju

Policisti so zaradi psihičnih težav občanov nudili asistenco zdravstvenemu osebju, da so slednji lahko nudili ustrezno oskrbo pomoči potrebnim. Policisti so asistenco nudili kar  dvakrat, in sicer 12. 7. 2016 in tudi 15. 7. 2016. O omenjenih zadevah bo obveščen Center za socialno delo v Šentjurju.

Tatvina delov

Policisti so bili 15. 7. 2016 obveščeni, da je neznanec v času od 4. do 8. 7. 2016 s čelnega nakladača, nameščenega na parkiranem traktorju v Pletovarju odtujil hidravlična valja ter s tem oškodoval lastnika za okoli 2.000,00 EUR. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

Vsiljivo beračenje

Policisti so bili 17. 7. 2016 obveščeni o dveh ženskah, ki sta na vsiljiv način beračili. Policisti so v bližini izsledili državljanki Hrvaške, ki jima je bila zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru izrečena globa

Zaseg neznane rastlinske snovi

Policisti so 18. 7. 2016 pri kontroli cestnega prometa kontrolirali občana, pri tem pa so mu bili zaradi suma, da gre za prepovedano drogo, zaseženi rastlinski delci zelene barve. Če bo analiza pozitivna na prepovedano drogo, bo zoper omenjenega uveden hitri postopek o prekršku.

 

Po pooblastilu komandirja PP

 Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II