Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tudi v Rogatcu nogomet z dobrodelnim tonom


jakob jakobove sanje 2015Po tekmi v Rogaški Slatini, kjer je gostoval drugoligaš iz Kidričevega, so v okviru dobrodelnega projekta Jakobove sanje včeraj pripravili tudi nogometno srečanje v Rogatcu, kamor so prišli člani prvoligaša iz Celja.

Zadnjeuvrščena ekipa prve lige, ki je ostala brez trenerja in športnega direktorja (klik!) je bila veliko boljši nasprotnik in zmagala z 0:8. Zadetke so prispevali: Bašić (2x), Pečnik, Spremo, Đurković, Težak in domačin Firer, enkrat pa so Rogatčani zatresli lastno mrežo.

Skupaj s prodanimi dresi in našim prispevkom NK Celje je bilo zbranih 1588 EUR.

5-letni Jakob iz okolice Rogaške Slatine se je rodil brez kolka, prav tako mu ne raste zgornji del stegnenice, zato ima desno nogo kar 11 cm krajšo od druge. Naši zdravniki zanj ne najdejo rešitve, jo pa ima dr. Paley s Floride, ki je operiral tudi malega Reneja. Zavarovalnica v primeru Jakoba noče priznati načina zdravljenja ameriškega strokovnjaka, zato tudi te operacije ne bo plačala. Ker ZZZS ne želi plačati operacije v ZDA, družina malega Jakoba Zupana zbira denar, ki ga bodo uporabili izključno za operacijo noge. Projekt spremljajo na posebnem spletnem mestu (klik!).

polovicka_celje_klik