Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Tanje Žagar z gosti v Šmarju (foto/video)


koncert_tanje_zagar (1) V nedeljo, 22. februarja 2015, se je v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah odvil koncert slovenske pevke Tanje Žagar.

Tanja Žagar, ki je svojo “vidnejšo” glasbeno pot začela leta 1996 kot članica takratne najstniške skupine Foxy Teens, je tokrat navdušila zbrane obiskovalce v zgornji dvorani šmarskega kulturnega doma, ki skorajda “pokala” po šivih.

Tanja je za zbrano občinstvo skupaj z gosti pripravila dobri dve uri trajajoč koncert, na katerem je predstavila tako svoje novejše pesmi kot tudi tiste z malo starejšo letnico, manjkale pa niso niti pesmi drugih izvajalcev.

Žagarjevo na odru že tradicionalno spremlja njen spremljevalni band Avantura, ki prihaja iz Prekmurja, na tokratni koncert pa je Tanja v gosté povabila mnogoštevilčne goste.  Koncert so otvorili Vipavski tamburaši, skupina dijakov in študentov, ki deluje pod vodstvom dirigentke Neže Žgur.

koncert_tanje_zagar (2)

Tekom koncerta so se Tanji in skupini Avantura na odru pridružili še pevec in instrumentalist kubanskega rodu Lazaro Amed Hierrezuelo, ki je pri večini pesmi sodeloval z violino, nekajkrat pa je tudi zapel oziroma zaigral na klavir, komaj 11-letna pevka Larisa Sreš, sicer hči pevke Karmen in harmonikarja Jožeta spremljevalne skupine Avantura, ki je publiko najprej osvojila s pesmijo Malo miru, nato pa še z Reginino Dan najlepših sanj ter združena otroški in mladinski pevski zbor Osnovne šole Šmarje pri Jelšah, ki delujeta pod vodstvom Tjaše Šuc in Marte Žgajner.

koncert_tanje_zagar (3)

Po koncertu je Tanja Žagar v avli kulturnega doma vsem oboževalcem podpisala plakate, kartice, zgoščenke in zvezke, pa tudi za kakšno fotografijo z oboževalci si je vzela čas.

v/t/f: Dejan Hribernik

sreca-na-upanje-polsi-klik