Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gledališka romantična drama Proti severnemu vetru – pol cenejše vstopnice


Zavod za kulturo Rogaška Slatina v sredo, 10. 4. nadaljuje svoj pester abonmajski gledališki program, h kateremu vabi tudi tiste, ki se letos niste odločili za redni abonmajski program.

Tokrat vas vabijo na ogled romantične drame v izvedbi Proti Severnemu vetru v izvedbi Prešernovega gledališča Kranj in Mestnega gledališča Ptuj – v igralskih vlogah Roka Viharja in Vesne Pernarčič, ki je lani prejela nagrado za žlahtno komedijantko Dnevov komedije 2012.

Predstava je nastala na osnovi istoimenske nemške uspešnice o spletnem ljubezenskem razmerju. To se začne naključno, s tipkarsko napako. Zaradi nje elektronska pošta pristane na napačnem naslovu. Šaljiv odgovor iz vljudnosti spodbudi izmenjavo zabavnih elektronskih sporočil, ki neustavljivo preraščajo najprej v besedni flirt, nato pa v napeto, presenetljivo, prisrčno dopisovanje, prežeto z igro domišljije, iskanjem bližine, pristno romantiko, inteligentnim humorjem in drzno odkritostjo.

Predstava bo v slatinskem Kulturnem centru s sredo, 10. aprila ob 19:30 uri. Cena vstopnice za izven je 15 evrov, na Kozjansko.info pa svojim zvestim obiskovalcem ponovno ponujamo ekskluzivni paket 10 vstopnic po polovični ceni! Namesto 15 € boste na Polovička.si za vstopnico odšteli le 7.5 €!

Vse, kar morate storiti za pol cenejše vstopnice za Sljehrnika je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko vstopnic želite naročiti (naročite lahko najmanj 2 vstopnici, lahko pa tudi več).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup 50%  cenejših vstopnic (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 10!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite vstopnice za predstavo Proti severnemu vetru v Kulturnem centru Rogaška Slatina po polovični ceni (klik!).