Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V decembru največ zanimanja za “škropeči Donat”, Musarjev obisk Jelšingrada ter Cajzekovi potezi


Leto 2023, po obisku najuspešnejše za Kozjansko.info, je za nami. V zadnjih šestih mesecih, od prenove sistema Google Analytics, ki meri in analizira doseg spletnih strani, smo zabeležili več kot 2.5 milijona ogledov naših člankov, najbolj popularne med njimi je prebralo več kot 50 tisoč ljudi.

Dokaz več, da svetovni splet postaja osrednje mesto informiranja praktično za vse generacije, pri čemer imajo lokalni portali še posebno vlogo in mesto.

Na Kozjansko.info bralcem redno sporočamo o najbolj branih vsebinah na našem spletnem mediju. Tokrat izpostavljamo popularne članke v decembru. Kaj ste torej najraje brali?

Na prvem mestu v decembru, z 29.397 branji, je vest o poškodbi na vrtini mineralne vode v Kostrivnici, ki smo jo nekoliko hudomušno naslovili z: Donat je odprlo in škropilo naokoli. Na drugem mestu se je znašla novica o tem, da si je obnovi Jelšingrada in gradu Podčetrtek ogledal mož predsednice republike, Aleš Musar. Sledila sta dva članka, vezana na Rogaško Slatino, oziroma tamkajšnjega uspešnega podjetnika. Da Ivan Cajzek vodenje svojega podjetja predaja nasledniku, je zanimalo 11.730 bralcev, obisk na tej novici pa še naprej narašča. Vest o njegovem nakupu hotela Trst v Rogaški Slatini jih je odprlo 10.475.

Ob nekaj novicah s kategorije kronika se je visoko po obiskanosti uvrstila še novica o dijaku ŠC Rogaška Slatina, ki je postal najboljši srednješolski logik v državi, ter vest, katera podjetja Kozjanskega in Obsotelja bodo ob koncu leta svojim zaposlenim izplačala božičnico.

Decembrski doseg Kozjansko.info je presegel 100 tisoč različnih (unikatnih) uporabnikov, kar pomeni, da je v tem času vsaj enkrat Kozjansko.info obiskalo toliko različnih ljudi. Ker ima Kozjansko in Obsotelje “le” okoli 50 tisoč prebivalcev, to pomeni, da informacije o dogajanjih, storitvah, turistični in drugi ponudbi ter ostalem na Kozjansko.info iščejo ljudje iz vse Slovenije, precej prihodov na portal pa beležimo tudi iz tujine.

Dragi bralci, hvala za Vaše zaupanje in potrudili se bomo, da bomo sveži in aktualni tudi v letu 2024!