Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 18. 9. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PONAREJEN BANKOVEC

Dne 11. 9. 2023 so bili policisti obveščeni, da je bil v banki na območju občine Šmarje pri Jelšah unovčen bankovec za 100 EUR, za katerega se je sumilo, da je ponarejen. Bankovec je bil poslan v analizo. V primeru, da gre za ponarejen bankovec, sledi zoper storilca kazenska ovadba na pristojno okrožno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU OBČINE ŠMARJE PRI JELŠAH

Istega dne so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal izven vozišča in si poškodoval vozilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU OBČINE KOZJE

Dne 12. 9. 2023 so policisti na območju občine Kozje obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh voznikov osebnih avtomobilov, do katere je prišlo zaradi nepravilnega vključevanja iz nekategorizirane ceste na javno cesto enega izmed voznikov. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA DENARJA NA OBMOČJU OBČINE PODČETRTEK

Istega dne so bili policisti obveščeni o tatvini denarja na območju občine Podčetrtek. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v večernem času 11. 9. 2023 iz recepcije enega izmed hotelov odtujil večjo količino denarja. Policisti v zvezi s kaznivim dejanjem še zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI

Dne 16. 9. 2023 so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila in voznika motornega kolesa do katere je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja voznika motornega kolesa. Ob padcu je voznik motornega kolesa zadobil hude telesne poškodbe, zaradi povzročitve prometne nesreče pa mu je bil izdan plačilni nalog.

VLOMI V OSEBNA AVTOMOBILA NA OBMOČJU OBČINE ŠMARJE PRI JELŠAH

17. 9. 2023 so bili policisti obveščeni o več vlomih v osebna avtomobila na območju občine Šmarje pri Jelšah. Ugotovljeno je bilo, da so neznani storilci v noči na 17. 9. 2023 z neznanim primernim orodjem na vzvod vlomili skozi vrata v tri osebna avtomobila, ki so bila parkirana na istem parkirišču pred stanovanjsko hišo na območju občine Šmarje pri Jelšah ter iz dveh vozil odtujili večjo količino denarja. Policisti v zvezi s kaznivimi dejanji še zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI

Istega dne so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika in voznice osebnih avtomobilov do katere je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču voznika osebnega avtomobila. Voznica je v prometni nesreči zadobila lahke telesne poškodbe. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.