Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 7. 8. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

VLOM V NENASELJENO STANOVANJSKO HIŠO

Dne 2. 8. so bili policisti obveščeni o vlomu v nenaseljeno stanovanjsko hišo v kraju Hrastje ob Bistrici. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je bilo vlomljeno skozi okno spalnice, nakar je storilec iz notranjosti hiše odtujil in si protipravno prilastil različne predmete.

PRISVOJIL SI JE NAJDEN DENAR

Istega dne so bili policisti s strani občana obveščeni, da je opravil dvig gotovine na bankomatu v naselju Šmarje pri Jelšah, nakar je po opravljeni transakciji v reži bankomata pozabil denar. Ko se je vrnil, je opazil, da je v tem času neznani občan navedeno gotovino vzel in si jo prilastil.

Občana, ki je opisano gotovino našel in si jo prisvojil, pozivajo, da se zglasi na PP Šmarje pri Jelšah, da bodo lahko najdeno gotovino vrnili lastniku.

PROMETNI NESREČI Z MATERIALNO ŠKODO

Dne 4. 8. so policisti izven naselja Lemberg pri Šmarju obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Povzročitelju so zaradi vožnje po levi strani vozišča izdali plačilni nalog.

5. 8. so policisti v kraju Buče obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi nepravilnega vključevanja voznika iz parkirišča na glavno cesto, pri čemer je trčil v vozilo voznika, ki je pravilno pripeljal po prednostni cesti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

NEDOSTOJNO SE VEDEL DO BRATA

Istega dne so policisti morali posredovati zaradi spora med bratoma. V času prisotnosti policistov se je eden od bratov vedel nedostojno do drugega brata, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.

UDARIL PARTNERICO

Dne 6. 8. so morali policisti v jutranjem času posredovati zaradi spora med partnerjema, pri čemer je moški svojo partnerko udaril z dlanjo po obrazu, nato pa je kraj zapustil. Izdan mu bo plačilni nalog