Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 15. 8. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNI NESREČI Z MATERIALNO ŠKODO

Dne 8. avgusta so v naselju Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri so bila udeležena tri vozila. Povzročitelju so zaradi prekratke varnostne razdalje plačilni nalog.

Dva dni kasneje so v garažni hiši Term Olimia obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo z udeležbo dveh vozil. Povzročitelju so zaradi nepravilnega premika izdali plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI

Dne 11. avgusta so na relaciji Sladka Gora – Dolga Gora obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Povzročitelju je bil zaradi vožnje po levi izdan plačilni nalog.

Dan kasneje so na regionalni cesti v Prelaskem obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Povzročitelju prometne nesreče je bil zaradi prekratke varnostne razdalje izdan plačilni nalog.

OGOLJUFAN PRI NAKUPU PREKO SPLETA

Dne 9. avgusta se je na policijsko postajo Šmarje pri Jelšah zglasil občan, ki je za svoje podjetje preko spleta naročil in plačal krmilnik motorja za traktor, katerega ni prejel. O goljufiji, izvršeni preko spleta, bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo.

SPOR MED SOSEDI

Dne 11. avgusta so posredovali zaradi spora med sosedi, kjer je bil zaradi žaljivk med sosedi trem kršiteljem izdan plačilni nalog.

SOSEDU SKOZI OGRAJO DRAŽIL ŽALIL PSA

Dne 11. avgusta so bili obveščeni o kršitvi javnega redu med sosedoma. Na podlagi zbranih obvestil policije je bilo ugotovljeno, da sosed s palico skozi ograjo napadel psa, zaradi česar se je njegov lastnik počutil vznemirjenega in užaljenega. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

V TRGOVINI ODTUJIL ARTIKLE

Dne 11. avgusta so bili obveščeni o tatvini živil v trgovine v Podčetrtku. Storilca so posnele varnostne kamere. Zoper njega bo podana kazenska ovadba na tožilstvo v Celju.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO MOTORISTA

Dne 13. avgusta je Šmarju pri Jelšah prišlo do prometne nesreče med motoristom in voznikom traktorja. V prometni nesreči se je motorist hudo telesno poškodoval. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola je bil udeleženemu motoristu odrejen strokovni pregled. Po prejetem rezultatu ter v zvez nepravilnega prehitevanja in povzročitve prometne nesreče, sledi zoper motorista ustrezen ukrep.