Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rok Kidrič novo sezono na Poljskem odprl z zadetkom (video)


Mestinjčan Rok Kidrič, ki nastopa za novopečenega poljskega prvoligaša iz Niepolomic, je včeraj pričel s tekmovalno sezono. Debitantski nastop v prvi poljski ligi je kronal z zadetkom.

Rok Kidrič, ki je s Poljaki podaljšal sodelovanje še za dve sezoni, je v lanski sezoni prispeval pomemben delež pri uvrstitvi njegovega kluba med poljsko elito. Na uvodu nove tekmovalne sezone so tokrat v državnem prvenstvu gostovali pri Widzewu iz Lodža.

Mestinjčan je odigral prav vse minute, globoko v sodnikovem dodatku pa je z glavo postavil tudi končni izid. Rezultatsko se Roku in soigralcem sicer ni izšlo po željah, saj je domača ekipa slavila s 3:2. Puszcza je na začetku tekme povedla, toda sledili so trije zaporedni zadetki Widzewa, ki se je tako veselil prvih treh točk v letošnji sezoni.

Kljub temu je lahko 28-letni napadalec zadovoljen s svojim debijem v poljski Ekstraklasi, saj se je vpisal med strelce, ob tem pa mu je športni portal Sofascore namenil oceno 8,5, s čimer je bil najbolje ocenjen posameznik obračuna.

Standings provided by Sofascore