Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občani Rogaške Slatine, to so vam namenjena voščila ob občinskem prazniku

Občina Rogaška Slatina danes, 26. julija, na god sv. Ane, praznuje svoj praznik. Leta 1966 so ta dan izbrali na podlagi zgodovinskih zapisov o slovesnostih v čast Jezusove matere svete Ane, ki med drugim ponazarja svetovljanski odnos do zdravja in je zaradi tega že v 19. stoletju postala simbol slatinskega zdravilišča. Ob tem Sv. Ana predstavlja simbol materinstva in je, kot malokdo ve, zavetnica proti revščini, pa tudi proti nevihti, kar v današnjih časih še kako pride prav. 

Bogato tradicijo slovesnosti, prireditev, Aninega plesa in drugih dogajanj je v slatinski občini ohranjena vse do danes. Ob prazniku je Občina Rogaška Slatina minuli petek že organizirala tudi osrednjo slovesnost na kateri so podelili priznanja, nagrade in plaketo. Več o nagrajencih si lahko preberete v našem posebnem članku.

 

Voščilu občine Rogaška Slatina se pridružujejo:

Kozmetika Afrodita

Spoštovane občanke in občani!

V Rogaški Slatini je narava ustvarila velika naravna bogastva in Kozmetiko Afrodita navdihnila k ustvarjanju uspešnih lepotnih zgodb. V koraku z znanostjo in z veliko mero ustvarjalnega navdiha zaposlenih, ki v občini delajo, bivajo ter ustvarjajo vse od leta 1970. Praznik občine je zato praznik vseh nas ter naše skupnosti, ker nas povezuje, navdihuje in vodi v prihodnost.

Čestitke vsem!

 

Steklarna Rogaška

 

Servis in prodaja KGM Führer

 

Knjižnica Rogaška Slatina

Spoštovane Slatinčanke in Slatinčani, da bi znali ceniti svojo zgodovino, kulturo, tradicijo ter privilegij, da v takšnih bogatih in z lepoto obdarjenih krajih vsi skupaj živimo v časih miru in blaginje, vam želi tudi ekipa portala Kozjansko.info. Od zadnjega občinskega praznika smo na Kozjansko.info o vašem mestu, občini, objavili 268 člankov, vesti, novic in obljubimo, da bomo utrip Rogaške Slatine vestno spremljali tudi v prihodnje.