Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Anin ples 2023: v Rogaški Slatini steklo sijajno slavje s skoraj 200-letno tradicijo (foto)


Pretekli vikend se je v Rogaški Slatini pod organizacijo Rotary kluba Rogaška Slatina in Maribor Grad ponovno odvil Anin ples, ki ima že skoraj 200-letno tradicijo.

Prireditev se je pričela ob 19. uri s prihodom gostov po rdeči progi in svečanim sprejemom pred Kristalno dvorano. Ob spremstvu Kvarteta Akord s cesarskega balkona je sledil vstop v dvorano, kjer so najavili vsakega gosta posebej. Za vrhunsko kulinarično doživetje je letos poskrbela Hiša kulinarike Jezeršek, ob spremstvu vrhunskih slovenskih vin, ki jih je izbral podpredsednik Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije Ivan Peršolja.

Tea Bajc in Filippo Jorio

Za nepozabni kulturni program med posameznimi hodi Anine večerje so poskrbeli baletni solist Filippo Jorio, baletka Tea Bajc, harfistka Evelin Greblo, sopranistka Mojca Bitenc in operni solist baritonist Ivan Andres Arnšek ob spremljavi pianistke Aleksandre Naumovski Potisk. Polnočni program pred Grand Hotelom Rogaška je bil tokrat preplet napitnice iz opere Traviata, vrhunskega plesa svetovnih prvakov iz plesne šole Bolero, vizualnih laserskih efektov in tradicionalnega ognjemeta.

Glasbo za ples je organizator tudi letos zaupal Gala Dance Orchestru, ki je z Mihom Rebernikom in priznano glasbeno zvezdo Anuško Nušo Derenda goste zabaval do zgodnjih jutranjih ur. Nepozabni večer je tudi letos elegantno povezala Mojca Kranjc.

Plesa so se med drugimi udeležili mnogi uspešni podjetniki iz okoliških krajev. Tam je bilo mogoče opaziti Ivana in Roka Cajzeka iz GIC Gradenj s svojima soprogama, člane družine Jager, ki ima v lasti eno izmed večjih trgovskih podjetij, ustanoviteljico Kozmetike Afrodita Danico Zorin Mijošek in mnoge druge.

Tekom prireditve je bilo zbranih 8.000 evrov, ki so bila v dobrodelne namene podeljena Domu Miloša Zidanška v Mariboru in Prostovoljnemu gasilskemu društvu iz Rogaške Slatine, vsakemu polovica. Dogodka se je letos udeležilo rekordnih 110 gostov.

 

Oglejte si fotografije s plesa:

Vir foto: organizatorji dogodka