Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 27. 1. 2020 (ponovno nasilen do mame, spor med partnerjema,…)


SPOR MED PARTNERJEMA

22. 1. 2020 ponoči, so policisti posredovali v naselju Šmarje pri Jelšah, kjer je prišlo do spora in žaljenja med partnerjema. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

NEUSTREZNA KATEGORIJA – ZASEG VOZILA

22. 1. 2020 v dopoldanskem in večernem času je patrulja PP Šmarje, ustavila in kontrolirala voznika, ki je za vozilo imel priklopljeno prikolico namenjeno za prevoz vozil. Ker za to nista imela vozniškega dovoljenja ustrezne kategorije, jima je bilo vozilo zaseženo. Oba se bosta zaradi storjenih prekrškov srečala s sodnikom za prekrške.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

V naselju Imeno so policisti ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,58 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Na kraju mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, nadaljnja vožnja pa prepovedana. Zoper kršitelja bo na pristojno sodišče podan obdolžilni predlog.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI

24. 1. 2020, so v kraju Močle obravnavali prometno nezgodo do katere je prišlo zaradi vožnje po levi voznice osebnega vozila, ki je trčila v nasproti vozeče vozilo. Oškodovanec in njegova sopotnica sta naknadno iskala zdravniško pomoč, kjer je bilo ugotovljeno, da sta se lažje telesno poškodovala. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

NASILJE V DRUŽINI

26. 1. 2020 v zgodnjih jutranjih urah so bili obveščeni, da se doma v kraju Osredek pri Podsredi, sin ponovno nasilno vede do svoje mame. Zaradi navedenega mu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. Na tožilstvo bodo policisti podali kazensko ovadbo.