Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Spoznajte kandidate za svetnike SDS Občine Šmarje pri Jelšah

sds-naslovna

Spoštovane občanke, spoštovani občani!

janez-jansaRadi imamo svoj kraj. Ponosni smo nanj, saj je to prostor, kjer je naš dom. Ponosni smo na svojo domovino. A ta se začne doma, v našem kraju. Ko delamo obračune za preteklost in ko razmišljamo o prihodnosti, razmišljamo o svoji družini, o svojem domu, o svojem kraju. Ko nas doma in po svetu vprašajo, od kod smo, ponosno povemo ime svojega kraja. Znamo ga opisati tako, da zaživi pred očmi spraševalca.

V Slovenski demokratski stranki smo zbrani ljudje, ki imamo radi svoj kraj in svojo domovino. Ni nam vseeno, kaj se dogaja okrog našega doma in v naši občini. Pripravljeni smo delati za skupno dobro. Zato na letošnjih lokalnih volitvah več kot 2700 članov in simpatizerjev SDS prosi za vašo podporo. Nihče drug v Sloveniji ni zmožen ponuditi takšne izbire. Zato, ker nam ni vseeno, kako bo jutri in kako bodo živeli v prihodnje naši otroci in vnuki.

Naš kraj in naša občina sta lahko še bolje urejena in do ljudi bolj prijazna. Vse se začne tam, kjer živimo. Zato vas prosim, da greste 18. novembra 2018 na volišče in glasujete za listo SDS za svetnike v občini Šmarje pri Jelšah.

Janez Janša, predsednik Slovenske demokratske stranke

sds-logo

Kandidatke in kandidati stranke SDS v Šmarju pri Jelšah:

Za občinski svet Občine Šmarje pri Jelšah imamo svoje liste kandidatov za svetnike, ki imajo dovolj izkušenj, znanja in sposobnosti, da bodo delali za skupno dobro vseh nas. Vabimo vas, da na volitvah glasujete za naše kandidate tako, da na volilnih listkih obkrožite številko  1.

Naši kandidati v 1. volilni enoto so:

sds-ve1

Naši kandidati v 2. volilni enoti so:

sds-ve2

Naši kandidati v 3. volilni enoti so:

3-enota

Na volitvah podpiramo Matijo Čakša, dr. vet. med. spec. bujatrike, kot skupnega kandidata SDS, SLS in NSi, ter Liste naša občina Šmarje, za župana Občine Šmarje pri Jelšah.

matija-caks

Zanj glasujete tako, da obkrožite številko  3.

Za vsa vaša vprašanja in sugestije smo vam na voljo na telefonski številki 051 210 410.

*Naročena objava, naročnik je lokalni odbor SDS Občine Šmarje pri Jelšah