Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Trije največji izzivi v občini Šmarje pri Jelšah, kot jih vidi kandidatka za županjo Bojana Pevec

Pred kratkim je neodvisna kandidatka za županjo občine Šmarje pri Jelšah, Bojana Pevec, občanke in občane občine Šmarje pri Jelšah nagovorila na lokalni radijski postaji. Sedaj lahko njen nagovor poslušate še tukaj:

Bojana Pevec, neodvisna kandidatka za županjo občine Šmarje pri Jelšah
Bojana Pevec, neodvisna kandidatka za županjo občine Šmarje pri Jelšah

Takole je Pevčeva spregovorila o treh njenih največjih izzivih  v občini Šmarje pri Jelšah:

1. Gospodarska rast z odpravo brezposelnosti v občini

Moj največji izziv je vzpodbuditi in omogočiti gospodarski razvoj občine z odpravo brezposelnosti na najmanjšo možno raven. Po prevzemu funkcije se bom sestala s podjetniki v občini, da bomo poiskali najboljše rešitve o možnostih nadaljnjega razvoja gospodarstva ter zaposlovanja. Omogočila bom pogoje za vzpostavitev  podjetniškega inkubatorja za mlade

2. Realizacija  zastavljenih projektov z mojega programa za enakomeren razvoj celotne občine

Zavzemala se bom za realizacijo zastavljenih razvojnih aktivnosti iz mojega programa. Med njimi bi posebej izpostavila izgradnjo sodobnega kopališča, večje stanovanjske soseske, oskrbovanih stanovanj, dodatne-nadomestne ceste skozi Šmarje pri Jelšah, … Celoten program, si lahko ogledate na spletni strani www.bojanapevec.si. Poleg Šmarja pa bom posebno skrb namenila razvojnim projektom v vseh ostalih krajevnih skupnostih.

3. Spoštljivo v jutri

Moj moto je: SPOŠTLJIVO V JUTRI, ker sem prepričana, da bomo s strpnim in ustvarjalnim dialogom med občinskim svetom, občinsko upravo, krajevnimi skupnostmi, društvi in vsemi občani nadaljevali uspešni razvoj naše občine, občine Šmarje pri Jelšah.

*naročena objava, naročnik oglasa je Bojana Pevec