Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tudi v zadnjem krogu šolske karate lige tekmovalci do odličnih rezultatov


karate_kio_april_2016Zadnjega, 4. kola šolske karate lige, ki je potekalo v Rogaški Slatini, v telovadnici Janina, se je udeležilo 13 tekmovalk in tekmovalcev iz karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Tako, kot je zadnje čase že v navadi, so tekmovalci osvojili kopico medalj, skupno kar 13.

Tekmovalci so v izjemnem vzdušju navijali drug za drugega, se bodrili in spodbujali ter bili kot vedno timsko zelo povezani. Običajna praksa je, da tekmovanje pričnejo s katami in nadaljujejo s  športnimi borbami. Na prvem tatamiju so začele najmlajše – Lea Bele, Gaja Hribar in Ana Bele. Že na drugi tekmi zapored, so osvojile identične rezultate. Zasedle so prva tri mesta in sicer: Ana je bila prva,druga Lea in tretja Gaja.

Sočasno se je na drugem tataminju odvijalo tekmovanje v kategoriji fantje najmlajši. V tej skupini sta nastopala Filip Lotrič in Grega Zbil. Oba sta premagovala nasprotnike vse do finala. V finalu je bil Filip boljši od Gregorja in tako zasedel prvo, Grega pa drugo mesto.

Naslednji je na tatami stopil Miha Preskar, ki je v kategoriji mlajši osvojil 3.mesto. Sara Skubi je v kategoriji kate ml. kadetinj po manjši napaki na koncu slavila na 2.mestu.  V kategoriji ml. kadetov je nastopil tudi Aleksej Godler, ki je prav tako osvojil 3.mesto. Kot zadnji kataš, je nastopal Filip Skubi v kategoriji osebe s posebnimi potrebami. Osvojil 2.mesto.

V športnih borbah sta prva pričela Patrik Završek in Jakob Žumer  in med mlajšimi absolutno osvojila naslednje rezultate: Patrik končno 3. mesto, Jakob Žumer pa 2.mesto. Edina borka Ana Marija Petauer je med ml. kadetinjami osvojila 2.mesto. Zadnji borbaš je bil Nejc Kunštek, ki je v kategoriji dečki +40kg prepričljivo osvojil 1.mesto.

Ekipo sta odlično vodila tudi Žan Luka Lesnika in Gregor Gregorič. V soboto, 23. 4., sta se Žan Luka Lesnika in Timotej udeležila priprav ožjega izbora otroške reprezentance za nastop na Balkanskem prvenstvu, ki bo letos konec maja v Beogradu. Oba se pripravljata za nastope v športnih borbah.

Pripravil: Miha Romih, glavni trener