Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 22. 12. 2015


14.12.2015

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na obvoznici pri trgovini Cerovec, kjer bi naj bila ena oseba poškodovana. Ugotovljeno je bilo, da sta bili udeleženi dve osebni vozili, vzrok nesreče pa je bil izsiljevanje prednosti. Poškodovano osebo so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnico Celje.

18.12.2015

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči pri bencinskem servisu Petrol v Rogatcu, kjer je nastala materiala škoda, povzročitelj je s kraja odpeljal. Ugotovljeno je bilo, da je bil vzrok prometne nesreče nepravilna stran smeri vožnje. Povzročitelja so izsledili.

19.12.2015

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, kjer naj bi moški doma razbijal po vratih in mater polival z vinom. Ugotovljeno, da je prišlo do spora med mamo in sinom, kateri je izrekel nekaj žaljivk. Kršitelju je bila izrečena globa.

21.12.2015

Občanka je naznanila, da je v Rogaški Slatini izgubila črno denarnico, na kateri piše “žilnik”. V denarnici je imela vozniško dovoljenje, bančno kartico in  zdravstvene izkaznice. V primeru, da kdo denarnico najde, občanka prosi, da obvesti policijsko postajo.