Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Planinski dom Resevna: vse bolj priljubljen, ob polletju menjava najemnikov


Z julijem bosta na Planinskem domu Resevna začela delovati nova najemnika Patricija Piršič in Sašo Černic, ki bosta nasledilo dosedanjo najemnico Iveto Perc, ki je v 12 letih izdatno pomagala ustvariti sloves vedno bolj priljubljene postojanke.

Dom je odprt od srede do nedelje, kar bo do nadaljnjega tudi pod vodstvom novih najemnikov.

Iveta Perc; vir foto: zajem zaslona Črnolica TV

Planinski dom je v zadnjem obdobju doživel obsežno prenovo, tako da je veliko bolj privlačen in primeren za različne namene. S pomočjo Občine Šentjur in Razvojne agencije Kozjansko je Planinsko društvo Šentjur uspešno kandidiralo za sredstva za obnovo in nadgradnjo, projekt pa je bil uvrščen med 20 uspešnih zgodb, ki so v Sloveniji nastale s t.i. evropskimi sredstvi in jih je Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj izbralo v nabor ob 20. obletnici vstopa Slovenije v Evropsko unijo.

Oglejte si prispevek Črnolice TV, v katerem je o svoji poti na najbolj obiskani vzpetini na Šentjurskem spregovorila dosedanja najemnica, spregovoril pa je tudi predsednik PD Šentjur, Peter Jevšnik:

Ob 20. obletnici vstopa Slovenije v Evropsko unijo je Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj predstavilo 20 zgodb, ki so v Sloveniji nastale s t.i. evropskimi sredstvi.