Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ŠOK Odklop 2024 v Šmarju pri Jelšah


Včeraj se je na grajskem prizorišču Jelšingrada zaključil dvodnevni festival ŠOK Odklop ki ga vsako leto organizira Klub študentov šmarske regije in Obsotelja. Festival, ki je potekal 28. in 29. junija, je pritegnil množico obiskovalcev, željnih zabave, smeha in dobre glasbe. 

V petek, 28. junija, se je odvil Stand-up večer na Jelšingradu, ki ga je gostil domači komik Aleš Novak skupaj z Zavodom TŠM Šmarje pri Jelšah ter KŠŠO. Večer je bil tokrat obarvan s črnim humorjem, kar je pritegnilo rekordno število obiskovalcev. Aleš Novak je na oder povabil odlične goste: Gašperja Berganta, Marka Žerjala, Alena Boriška in Aljaža Poredoša. Ti so s svojimi duhovitimi nastopi poskrbeli za sproščeno vzdušje in obilo smeha. Več o samem dogajanju pa si lahko pogledate na VISIT ŠMARJE PRI JELŠAH.

Stand up na Jelšingradu
Stand up na Jelšingradu (foto: Visit Šmarje pri Jelšah)

Sobota je bila posvečena glasbi na dogodku O – (Odklop). Kljub odpovedi footgolf turnirja, se je vzdušje hitro dvignilo z nastopi izjemnih glasbenikov. Večerni del programa se je začel z nastopom Borne Turner in JVP, ki sta s svojo energično izvedbo in karizmatičnim nastopom dvignila vzdušje dogodka. Vrhunec večera pa je bil zagotovo nastop priljubljene slovenske skupine Koala Voice, ki so s svojimi hiti in izvrstnim nastopom popolnoma navdušili zbrano množico. Zapeli so nam tudi nekaj njihovih novih pesmi, ki pa jih lahko slišite v videu.

Koala Voice na Jelšingradu

Vabljeni k ogledu fotogalerije in video utrinkov z dogodka, ki smo jih za vas pripravili spodaj.