Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najbolj brano v drugi polovici poletja: posledice deževja, Jagrovi “ljubezenski nasveti” ter vinogradniško navodilo


Od zadnje pregledne novice o najbolj branih člankih na Kozjansko.info je minulo 40 dni. Od 1. avgusta do danes ste obiskovalci Celje.info odprli 527 tisoč strani. Največji dnevni obisk je v tem času štirikrat dosegel, oziroma presegel 15 tisoč obiskovalcev.

Podobno kot na Celje.info so tudi na Kozjansko.info v tem obdobju bralce najbolj zanimale posledice večdnevnih nalivov, ki so se končali z včerajšnjim sončnim dnevom. Članek z naslovom Močno deževje težave zaenkrat povzroča na območju Šentjurja in v okolici Celja (foto), stoji se tudi v Podplatu je odprlo 22.890 ljudi. Takoj za njim pa je po popularnosti članek z “ljubezenskimi nasveti”, ki jih je v nekem podcastu delil kozjanski podjetnik Franc Jager: naredil bi, da bi moški uradno lahko imeli eno, dve ali tri ženske. Jagrovi nasveti so zanimali 18.500 bralcev. Na tretjem mestu v drugem delu poletja je po branosti vinogradniški nasvet, da je okužene trse z zlato rumenico treba čim prej odstraniti. Smo pač v vinorodnem okolišu.

Četrto mesto po branosti ima naša nova rubrika osmrtnice, kjer so zbrane objave o umrlih s celotnega območja Kozjanskega in Obsotelja, seveda kjer svojci pri pogrebniku izrazijo željo, da so o smrti njihovega bližnjega ljudje obveščeni na Kozjansko.info, ali pa osmrtnico vpišejo v našem posebnem obrazcu. Objava osmrtnice je brezplačna.

Na petem mestu je članek o (hitro zatrtem) požaru v počitniški hišici v Termah Olimia, sledi pa vest o smrti duhovnika, ki je skoraj 4 desetletja župnikoval pri sv. Emi.

Med oglasnimi novicami je največ pozornosti, približno 10 tisoč ogledov, pritegnila objava o promocijski akciji Mlekarne Celeia: Kaj delajo pisane krave po Šmarju pri Jelšah?.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, zaposlitveno ponudbo ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Kozjansko-Obsoteljskega, nam pišite na [email protected]. Možnost oglaševanja je sicer odvisna od razpoložljivosti kapacitet, ki so omejene. Pozanimajte se o prostih oglaševalskih mestih in terminih.

Oglejte si še najbolj brane vsebine na Kozjansko.info v prvem delu poletja:

Najbolj brano to poletje: Članek o slabem obisku Piva in cvetja prebralo 137 tisoč ljudi, še vedno atraktiven Stolp Kristal