Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rumeni alarm na celjski urgenci in zaprtje Mercatorja v Rogatcu najbolj brana članka letošnje zime


Po rekordnem letu 2023 Kozjansko.info nadaljuje z visokimi številkami obiskanosti. V prvih dveh mesecih novega leta beležimo 905 tisoč ogledov strani, najvišji dnevni obisk pa je bil 7. februarja, ko je Kozjansko.info obiskalo 36.992 obiskovalcev.

Letošnjo zimo, torej od novega leta naprej, je največ, 39.083 obiskovalcev kliknilo na novico o rumenem alarmu na celjski urgenci. Že na drugem mestu pa je članek, ki je obravnaval razloge za nedavno zaprtje trgovine Mercator v Rogatcu.

Presenetljivo, ali pa tudi ne, je zgodnje februarska novica o rumenem alarmu na celjski urgenci zaradi prezasedenosti ob epidemiji nalezljivih bolezni in poškodb, imela viralen učinek in po obisku odskočila od ostalih objav na Kozjansko.info. Zgolj lokalno zanimiv članek o zaprtju trgovine v Rogatcu je denimo prebralo 14.870 ljudi, o tem, da je Rogaška Slatina izgubila zdravnico družinske medicine, pa 12.452. Že naslednja je informacija o krajah denarja in nakita po Kozjanskem in Obsotelju, sledita ena ali dve iz rubrike kronika, nato pa že naša lestvica 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja z 10.443 obiski.

Prve marčevske dneve je ob že omenjenem zaprtju Mercatorja v Rogatcu pritegnila še vest o hišni preiskavi v Rogatcu, kjer so zasegli strelivo, več kot 5 tisoč ljudi pa je zanimal razpored birm v Kozjansko-obsoteljskih župnijah 2024.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, zaposlitveno ponudbo ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Kozjanskega in Obsotelja, nam pišite na [email protected]. Možnost oglaševanja je sicer odvisna od razpoložljivosti kapacitet, ki so omejene. Pozanimajte se o prostih oglaševalskih mestih in terminih.