Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 5. 2. 2024


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PSA POKONČALA KOKOŠI IN PETELINA

Dne 30. 1. so bili policisti obveščeni s strani občana občine Podčetrtek, da sta mu dva psa v kokošnjaku pokončala 6 kokoši in petelina. Lastniku psov je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM

31. 1. so policisti na parkirišču ene izmed trgovin v občini Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo neznanega voznika neznanega vozila, ki je na parkirišču trčil v parkiran osebni avtomobil. Po trčenju je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov lastniku parkiranega vozila. V zvezi s prometno nesrečo še zbirajo obvestila.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO

2.2.2024 smo bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju občine Podčetrtek. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem vlomil skozi okno kopalnice v stanovanjsko hišo, iz katere je odtujil žepno uro in verižico. V zvezi kaznivega dejanja še zbiramo obvestila.

PROMETNI NESREČI V OBČINI ŠMARJE PRI JELŠAH

3.2.2024 smo policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo treh voznikov osebnih avtomobilov, do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji enega izmed voznikov. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Istega dne smo policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti omenjenega voznika. Povzročitelju, ki se je v prometni nesreči lahko telesno poškodoval bo izdan plačilni nalog.