Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Predpraznično spenjanje las in ličenje v šmarski obrtniško-podjetniški zbornici


Sekcija frizerjev in kozmetikov Območne obrtno-podjetniške zbornice Šmarje pri Jelšah je v soboto pred prihajajočimi prazniki organizirala predstavitev “Svečano spenjanje las in ličenje”.

Za pričeske obiskovalcev je poskrbela Minka Levstik, ki je na našem območju ena vodilnih frizerskih mojstric v spenjanju las ter umetniškem ustvarjanju in oblikovanju svečanih pričesk. Na OOZ Šmarje pri Jelšah so o mojstrici zapisali naslednje: “Zaupale so ji že mnoge lepotice in vsaka svečana pričeska izpod njenih rok je unikat in svojevrstna umetnina. Skozi desetletja dela je svoje znanje strnila v pravo zakladnico idej, ki jih vsakokrat poveže z aktualnimi modnimi trendi trendi svečanih pričesk. Z nami in za vas je pripravljena deliti svoje znanje in nam izdati marsikatero skrivnost v spenjanju.

Za make up sta poskrbeli Milanka Levstik in Rosana Vidmar, ki sta s svojimi mojstrskimi rokami obiskovalke naličili za priložnosti, ki pristojijo spetim pričeskam, za katere je poskrbela Minka. Kozmetičarki sta poskrbeli tudi za nekaj trikov, ki so še poudarili trende trenutne sezone. Gostje niso bile deležne le novih pričesk, pridobile so namreč mnoge ideje za prihajajoče praznične dni, maturantske plese in podobne svečanosti.

Vir foto: FB/Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah