Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini stekel tretji mednarodni boksarski turnir Pokal občine Rogaška Slatina


V petek se je v Rogaški Slatini odvil mednarodni boksarski turnir 3. Pokal občine Rogaška Slatina, na katerem se je odvilo 14 dvobojev. Tekmovanja so se udeležili tudi člani rogaškega boks kluba Legionar, prav tako pa so tekmovali boksarji iz Hrvaške, Madžarske ter Avstrije.

Član boks kluba Legionar Mark Šepic, ki je bil odličen na evropskem prvenstvu v Turčiji, je z zmago nad hrvaškim reprezentantom Luko Božurićem prejel tudi pokal za najboljšega tehničarja. Mark je upošteval navodila in taktiko, ki jih je prejel od trenerjev, višjemu Hrvatu tako ni uspelo voditi borbe. Mark je dobro odgovarjal na njegovo “menjavanje garda” in zadeval v gibanju, zato si je na koncu priboril zmago. Zmago je zabeležil tudi Dragan Grujić v kategoriji “mladinci do 54kg” proti Avstrijcu, prav tako pa je zmagal je Sašo Kovačič in sicer v kategoriji “člani do 80kg”. Svojo prvo zmago je dosegel proti Gašperju Namestniku iz Železničarskega boksarskega kluba Maribor. Poraz je moral priznati Gašper Podgoršek proti Mariborčanu Luki Rašiću. Boksarja pa sta prejela pokal za najbolj borben par.

Eden izmed največjih adutov, ki je blestel že na mednarodnem boksarskem turnirju v Atenah, Gal Šepic pa se je pomeril z Ukrajincem Ilijo Liscuk, ki nastopa za ŽBK Maribor. Kljub slabšemu začetku je v drugi polovici borbe strl odpor nasprotnika, ki ni zdržal visokega tempa. Gal je prejel pokal za najboljšega boksarja tokratnega turnirja. Pokal za najmlajšo zmagovalko je prejela Lana Skupnjak, za najboljšo žensko borbo pa sta prejeli pokal Naca Nikolov Veber in Čila Radakovič. Pred uradnim začetkom je nastopil tudi Anej Plavšak iz Rogatca, ki se je v sparingih pomeril z avstrijskima boksarjema.

Mark Šepic
Gal Šepic