Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem se je odvil že 14. turnir družinskih mešanic v tenisu


V Kozjem se je odvil 14. turnir družinskih mešanic TK Kozje. Turnir se sicer organizira že od leta 2006, vendar je dvakrat izpadel. Letošnjega turnirja se je udeležilo sedem družinskih mešanic dvojic, kar je po njihovem mnenju lepa udeležba.

Na turnirju so se dvojice najprej razdelile v dve skupini, iz katerih sta se po dve najboljši uvrstile v polfinale. S polfinalnima zmagama sta se v finale uvrstili dvojici Hermina in Primož Hostnik ter Anja in Blaž Hartl. S tem izborom se je skoraj ponovilo finale izpred desetih let, le da je takrat Blaž nastopal z mamo Marjano, tokrat pa z ženo Anjo. Hermina in Primož sta nastopila v svojem tretjem finalu ter zabeležila prvo končno zmago s čimer sta postala šesti različni zmagovalni par v zgodovini turnirjev, Anja in Blaž pa sta v svojem prvem skupnem nastopu končala na drugem mestu. Na tretje mesto sta se uvrstila Ivica Krošelj in Bojan Dobravc, ki sta bila v malem finalu boljša od para Mojca Volavšek in Andrej Bezamovski. Ivica in Bojan sta tako po sedmih zaporednih zmagah naslov prvaka predala Hermini in Primožu.

Po okrepčilu, za katerega je poskrbel Tenis klub Kozje, so vsi nastopajoči ostali še na delovni akciji, s katero so igrišče polepšali še za kakšen mesec jesenskega igranja tenisa. Sezone namreč še ni konec, v prihodnjih dveh vikendih pripravljajo še zaključni klubski turnir posameznikov ter turnir izžrebanih dvojic.

D.K.