Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Športniki kozjanskega tenis kluba odlični na dveh turnirjih


Člani Tenis kluba Kozje so v tem letu nastopili že na dveh turnirjih, kjer so prišli do dobrih rezultatov. Še posebej so blesteli na turnirju v Sevnici.

Najprej so se udeležili 11. Mednarodnega turnirja bratstva in enotnosti, ki je stekel v Brežicah. V igri dvojic sta obe dvojici izpadli že v skupinskem delu. Več uspeha so imeli člani TK Kozje v igri posameznikov, kjer je le Tim Šmon v kategoriji C izpadel v skupinskem delu. V isti kategoriji sta Bojan Dobravc in Žan Kiderič prišla vse do osmine finala in si razdelila končno 9. mesto. V kategoriji D je Roman Gradišek, zmagal vse tekme do četrtfinala, kjer je izgubil proti prvemu nosilcu in osvojil končno 5. mesto.

Še več članov tenis kluba je pred kratkim nastopilo na prvem Rekreativnem turnirju v Sevnici. Izmed petih izkušenejših članov se je v polfinale uvrstil le Blaž Hartl, medtem ko so Tim Šmon, Žan Kiderič, Bojan Dobravc in Roman Gradišek turnir nadaljevali v tolažilni skupini. Blaž je še naprej odlično igral in postal zmagovalec turnirja. Tudi trije najmlajši udeleženci so bili odlični v kategoriji B. Vsi so se uvrstili v polfinale, kjer je bil za vse premočan domači predsednik kluba. Drugo mesto je osvojil Lan Mesec, tretje Florijan Kiderič in četrto Jan Dobravc.

Pestro pa bo tudi v prihodnosti, v začetku aprila športnike namreč čaka 2. Velikonočni Kozje Open v badmintonu, ki se bo odvil v tamkajšnjem večnamenskem centru.

Vir: TK Kozje

Najboljši trije na turnirju v Sevnici (vir foto: TK kozje)
Vir foto: TK Kozje