Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Peter Misja po osmih letih zapušča mesto predsednika Turistične zveze Slovenije


peter-misjaPo osmih letih uspešnega vodenja Turistične zveze Slovenije (TZS) se z njenega predsedniškega mesta poslavlja Peter Misja, ki se v tretje ni odločil kandidirati.

Zamenjal ga bo dosedanji podpredsednik TZS Pavle Hevka, ki je bil soglasno izvoljen na redni volilni skupščini, ki je gostovala v občini Šmarješke Toplice. 

Župan občine Podčetrtek Peter Misja se po dveh mandatih v tretje ni odločil kandidirati za predsednika TZS, zaradi številnih obveznosti. V TZS pa kljub temu še vedno ostaja na funkciji podpredsednika.

Peter Misja je kot predsednik TZS in župan občine Podčetrtek do sedaj pustil izjemen pečat pri turističnem razvoju in preboju tako Slovenije, kot tudi občine Podčetrtek, ki jo je popeljal v sam evropski turistični vrh, kar dokazujejo tudi številna priznanja. Na nedavno končani največji turistični borzi na svetu ITB Berlin je bila tako občina Podčetrtek izbrana med najboljše destinacije v Evropi na področju odgovornega turizma. Lani pa je bil Podčetrtek razglašen za najbolj zeleno trajnostno naravnano občino v Evropi.

Peter Misja je za svoje dosežke na področju turizma prejel tudi številna individualna priznanjaja, lani denimo priznanje za izjemen prispevek pri razvoju turistične društvene organizacije.

vir foto: Facebook