Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Peter Misja prejemnik visokega turističnega priznanja


V okviru Dnevov slovenskega turizma 2018 so bila sinoči podeljena priznanja tistim, ki so še posebej zaslužni za rast ugleda in prepoznavnosti Slovenije kot odlične turistične destinacije, njihov prispevek k razvoju in promociji turizma pa ima posebno težo.

Med nagrajenci je bil tudi župan Podčetrtka Peter Misja, ki predstavlja gonilno silo pri razvoju tako lokalnega turizma, kot tudi širše.

misja-dst2018Le dan za tem, ko je bil Podčetrtek razglašen za najlepši in najbolj gostoljuben zdraviliški kraj leta 2018, je visoko turistično priznanje prejel tudi župan Podčetrtka in predsednik Turistične zveze Slovenije Peter Misja.

Turistična zveza Slovenije mu je namreč podelila Priznanje Turistične zveze Slovenije za izjemen prispevek pri razvoju turistične društvene organizacije.

Kot je zapisano v obrazložitvi priznanja je Peter Misja človek, ki na vsakem koraku, posredno ali neposredno skrbi za razvoj turizma. S svojo jasno vizijo, dobro intuicijo ter modrimi in preudarnimi odločitvami je Podčetrtek popeljal med najrazvitejše turistične občine v Sloveniji.

To dokazujejo številna priznanja, zadovoljni občani in številni turisti, ki jih je iz leta v leto več. Sam je aktiven član turističnega društva Podčetrtek, ki deluje že več kot 110 let in jim s svojim znanjem, idejami in pobudami stoji ob strani.

Njegov doprinos k razvoju turizma so prepoznali tudi v slovenskem prostoru in ga pred osmimi leti izvolili za predsednika Turistične zveze Slovenije, kjer svojo funkcijo opravlja kot zna le on, srčno ter s posebnim posluhom za turizem, razvoj in blaginjo ljudi.

*Naslovna fotografija je z letošnjega največjega in najpomembnejšega turističnega sejma na svetu, ITB Berlin, kjer je Peter Misja v imenu Podčetrtka prevzel zlato priznanje za najbolj trajnostno destinacijo v Evropi.

vir: Slovenia.info