Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zdravi, aktivni, čili Šmarčani (foto, video): ste med njimi tudi vi?


Ne le zdravi, tudi aktivni in čili so prebivalci občine Šmarje pri Jelšah, kar so dokazali tudi z osrednjo prireditvijo ob evropskem tednu mobilnosti in evropskem tednu športa, kjer se je predstavilo nemalo športnih društev, ki delujejo v občini ali okolici. 

Za vse tiste, ki jih športna aktivnost pritegne, a še niso popolnoma opredeljeni, za kaj bi se odločili in za vse tiste, ki jih zgolj zanima, kaj vse Šmarje ponuja, je Zavod TŠM skupaj z občino Šmarje organiziral prireditev, na kateri so se predstavljala raznolika športna društva.

Na stojnicah in v programu so se tako predstavili naslednji: Športno društvo Šmarje pri Jelšah, Košarkarski klub Jelša Šmarje, Nogometni klub Šmarje pri Jelšah, Plesna šola Pleši z mano, Boksarski klub Legionar, Šahovski klub Šmarje pri Jelšah, Planinsko društvo Šmarje pri Jelšah, Konjeniško društvo Šmarje pri Jelšah, Plesni studio Zvončica, Karate klub Rogaška Slatina, Pleni klub KUŠ NI ME, Karate klub Obsotelje in Kozjansko, Plesni klub Šmarje pri Jelšah, Orientalska skupina Irry dance, Športni center Aspectus, Judo klub Sankaku Celje, Fizioterapija Petra Čebokelj – funkcionalni trening, Planinsko društvo Šmarje pri Jelšah, Tenis klub Jelšingrad.

Petra Čebokelj je s svojo ekipo predstavila funkcionalno vadbo, različne oblike vadbe je predstavil David But iz športnega centra Aspectus, pod okriljem društva Netek pa so potekale otroške delavnice.

V pogovoru z direktorico novega šmarskega Zavoda TŠM, Melito Bevc, smo izvedeli, kaj je bil namen dogodka, ki je bil prvi v sklopu dogodkov, ki se bodo izvajali v Zavodu TŠM, kaj meni o športni aktivnosti občanov in kakšni so načrti zavoda za prihodnost. Pogovor poglejte v spodnjem videoposnetku.

Nekaj utrinkov pa najdete tudi v spodnji fotogaleriji.

A v Šmarju dogaja še naprej. Prihajajočo nedeljo bo na ploščadi pred Kulturnim domom potekal 1. Festival godb in kulinarike, kjer se bo predstavilo 9 pihalnih godb iz Slovenije, Avstrije in Italije. Ne zamudite, začetek bo ob 9. uri. Več v našem koledarju dogodkov.

Tina Fajs