Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ob Evropskem tednu športa brezplačna vadba pri ponudnikih športnih vsebin v Šmarju pri Jelšah (seznam ponudnikov)


Ob Evropskem tednu športa bo v Šmarju pri Jelšah omogočena brezplačna vadba pri vseh ponudnikih športnih vsebin v kraju.

Evropski teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Letos bo organiziran osmič in poglavitni cilj je, spodbuditi najširši krog prebivalcev k redni telesni dejavnosti. Letos poteka od 23. 9. do 30. 9. 2022.

V Javnem zavodu za turizem šport in mladino Šmarje pri jelšah so zato pozvali vse ponudnike športnih vsebin k brezplačni predstavitvi njihov dejavnosti.

»Od ponedeljka 26. septembra do petka 30. septembra smo v okviru Evropskega tedna športa omogočili brezplačno vadbo in ogled pri kar 15 različnih ponudnikih športnih vsebin. Nogomet, košarka, karate, boks, ples, lokostrelstvo, ribištvo, fitnes, joga in druge različne vadbe, celo vadbe za nosečnice, mamice in dojenčke. Za vsakega se nekaj najde, tako da izgovorov ni. Prav tako smo pripravili seznam športnih dogodkov, ki se jih lahko udeležite kot gledalci,« je o pobudi povedal direktor Zavoda TŠM Šmarje pri Jelšah, Gregor Krajnc.

Celoten seznam ponudnikov športnih vsebin in športnih dogodkov v občini Šmarje pri Jelšah najdete na spletni strani Visitsmarje.si oz. na povezavi tukaj.

Evropski teden športa je namenjen vsem, ne glede na starost, izobrazbo ali telesno pripravljenost. Je priložnost, da preizkusite različne vadbe in najdete primerno zase. Pridružite se nam, gibajte z nami in poskrbite za svoje telo in duha. Šport je zdravje. Čas je za akcijo! #beactive.