Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V šmarski osnovni šoli odzvanjale pesmi šolskih pevskih zborov (foto, video)


Sinoči se je v večnamenskem prostoru OŠ Šmarje pri Jelšah v počastitev slovenskega kulturnega praznika ovil tradicionalni koncert zborovskih pesmi mladinskega in otroških pevskih zborov šmarske osnovne šole s podružnicami. Kot veleva tradicija, je bil dogodek odlično obiskan.

V pestrem glasbenem programu, ki sta ga povezovala učenca Lara in Vid, se je predstavilo kar devet zborov in vokalna skupina. Za glasbeno spremljavo so poskrbele pianistka in profesorica klavirja Urška Roškar, citrarka Andreja Grosek, kitaristka in profesorica kitare Martina Rančigaj in učenci.

revija_pz_os_smarje_2

Nastopili mladinski, osem otroških zborov ter vokalna skupina

Na reviji so se predstavili učenci prvih razredov OŠ Šmarje pod taktirko Helene Rančigaj, OPZ Sladka Gora z OPZ Mestinje pod vodstvom Tanje Kusić, OPZ Šentvid pod vodstvom Marte Koprivc, Vokalna skupina OŠ Šmarje pod vodstvom Kaje Bicskey, OPZ Zibika s Heleno Rančigaj, OPZ Kristan Vrh z Anjo Vrbek, OPZ Šmarje s Kajo Bicskey, OPZ Sv. Štefan pod taktirko Silve Ketiš, MPZ OŠ Šmarje pod vodstvom Marte Žgajner.

Vsi nastopajoči so se predstavili s po dvema pesmima, vrhunec večera pa je bil nastop vseh sodelujočih, ki so skupaj zapeli Kekčevo pesem, kar smo tudi v celoti posneli.

Vabljeni k ogledu fotografij, v video posnetku pa lahko prisluhnete utrinkom z revije.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”613″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]