Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 31. 5. 2016


POZABIL NA ROČNO ZAVORO  

23. 5. 2016 je voznik osebnega avtomobila v kraju Lipovec pozabil na ročno zavoro. Posledično je na klancu avtomobil vzvratno zapeljal po travnati površini in se ustavili čez okoli 60 m v grmovju.

ZAGOREL AVTO

Istega dne, v dopoldanskem času, je zagorelo na ustavljenem osebnem avtomobilu v Šmarju. Na vozilu je nastala materialna škoda, požar so pogasili očividci. Do požara je prišlo zaradi napake na inštalaciji v vozilu.

VOZNIKI  BREZ VELJAVNEGA VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA 

26. 5. 2016 je patrulja je v kraju Pristava pri Mestinju ustavila voznika osebnega avtomobila. Pri nadzoru je bilo ugotovljeno, da je vozil s ponarejenim vozniškim dovoljenjem in pod vplivom alkohola. Ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, mu je bil zasežen osebni avtomobil. Voznik se bo moral zagovarjati pred sodiščem za prekršek ter za kaznivo dejanje.

Prav tako so policisti 27. 5. 2016  v Prelaskem pri nadzoru cestnega prometa nadzirali voznika osebnega avtomobila, za katerega se je ugotovilo, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaseženo mu je bilo vozilo, moral se bo pa pogovoriti še z sodnikom.

V Šmarju pri Jelšah je bil 27. 5. 2016 ustavljen voznik neregistriranega štirikolesnika, kateri se je izkazal s vozniškim dovoljenjem. Ugotovljeno je bilo, da je vozniško dovoljenje neveljavno. Voznik bo moral pojasniti sodniku, kako je s vozniškim dovoljenjem, prav tako pa je prejel plačilni nalog.

PADEL Z LESTVE

27. 5. 2016 so bili policisti obveščeni, da se je v okolici Pristave pri Mestinju pri padcu iz lestve telesno poškodoval občan, ki je barval ograjo balkona. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnico Celje, kjer so ga oskrbeli.

NEZGODA S TRAKTORJEM

27. 5. 2016 so bili policisti obveščeni o delovni nesreči v  Brezovcu pri Polju. Ugotovili so, da je občan kosil travo z kmetijskim traktorjem. Med delom se je traktor prevrnil, voznik je imel srečo, saj se ni huje poškodoval.

PROMETNA NESREČA  

28. 5. 2016 se je v Grličah pripetila prometna nesreča, ki jo je povzročil voznik tovornega avtomobila, ki se je peljal iz smeri Grlič proti Mestinju in se v ovinku  prevrnil ne levi bok. Pri tem je oplazil nasproti vozeče terensko vozilo, katero je zaradi tega zapeljalo iz ceste na travnik. Promet na tem odseku je bil oviran. Voznik tovornega avtomobila je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnico Celje.

TATVINA DENARJA IZ HIŠE 

28. 5. 2016 so bili policisti obveščeni, da je neznanec iz stanovanjske  hiše v okolici Šmarja pri Jelšah storil tatvino denarja. Policisti storilca še iščejo.

ODTUJENA TORBICA

29. 5. 2016 so bili policisti obveščeni, da je gostja v Podčetrtku pogrešala torbico, ki jo je pustila na stolu. Nepridiprav  je izkoristil priložnost in jo odnesel. Lastnica torbice je oškodovana za okoli 500 evrov.

POBEGNIL S KRAJA NESREČE

V  Olimju je voznik neznanega vozila trčil v parkiran osebni avtomobil in iz kraja odpeljal, ne da bi nudil podatke lastniku vozila. Na parkiranem vozilu je nastala materialna škoda.