Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prvi samostojni koncert Nike Kunst v znamenju dobrodelnosti (foto in video)


nika_kunst_1Sinoči se je v Kulturnem centru Rogaška Slatina odvil dobrodelni koncert, ki so ga mlada glasbenica Nika Kunst in člani glasbene skupine Soundwave priredili tudi z namenom zbiranja sredstev za Šolski sklad Šolskega centra Rogaška Slatina. Gost večera je bil Alex Volasko.

Koncert prepleten z dobrodelnostjo
Koncert, naslovljen Na začetku poti, je bil Nikin prvenec, prvi samostojni koncert, v katerega priprave je vložila veliko truda. A je Nika zabavo prepletla z dobrodelnostjo – želi prispevati k zbiranju denarja za ureditev prireditvenega prostora v parku pred šolo, katero obiskuje, in tako pustiti pozitivno sled tudi za prihajajoče generacije dijakov Šolskega centra Rogaška Slatina.

O dobrodelnosti je spregovorila tudi Branka Kovačič, predsednica Upravnega odbora ŠS ŠCRS, ki je v nagovoru predstavila njihovo poslanstvo. Ob koncu se je zahvalila vsem, ki so na kakršnikoli način pomagali skladu šole.

nika_kunst_2

Nika želi s svojo glasbo osrečevati poslušalce
Mlada in talentirana glasbena interpretatorka Nika Kunst je dijakinja 4. letnika ŠCRS in prihaja iz Bistrice ob Sotli. Igrivo-dinamične nastope, prepojene z mladostno energijo, dopolnjuje s prepoznavnim glasom in slogom petja. Spremljajo jo člani glasbene skupine Soundwave, ki prihajajo z Gimnazije Slovenske Konjice in tudi oni si – tako kot Nika – želijo z glasbo predvsem osrečevati svoje poslušalce.

Njihov repertoar je obsegal priredbe slovenskih in svetovnih hitov (Nine Pušlar, U2, Jon Bon Jovi idr..).

nika_kunst_3

Obiskovalci, ki jih je bilo približno 200, so uživali v večeru, ki jim ga je pripravila mlada Nika. Koncert si je poleg številnih Šempetranov ogledal tudi župan občine Bistrica ob Sotli Franjo Debelak, opazili smo pa tudi župnika Damjana Kejžarja.

Vabljeni k ogledu utrinkov iz koncerta in galerije fotografij.

eH

slavija-polsi-klik