Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: od vojne akcijske drame do komedij in animiranih filmov


V tokratni polovici meseca novembra boste v kinu Šmarje lahko izbirali med kar petimi filmskimi uspešnicami in enim animiranim filmom. Na svoj račun boste prišli tako ljubitelji dobro poznanega dueta butcev (Butec in Butec 2), navdušenci nad simpatičnimi Pingvini z Madagaskarja, kot tudi tisti, ki večere radi preživite ob gledanju komedij in akcijskih filmov. V nadaljevanju smo za vas pripravili spored filmov in dodali napovednike.

PETEK, 14. NOVEMBER, 2014 OB 17:00 URI
ČEBELICA MAJA

Priljubljena čebelica Maja bo pribrenčala na velika platna v poučni in zabavni zgodbi o prijateljstvu, zvestobi in pravem pogumu. Radovedno Maja mora zaradi neposlušnosti zapustiti čebelji panj, vendar na širnih cvetličnih travnikih najde nova prijatelja, nergavega trota Vilija in poskočno modro kobilico Flipa. Njihove številne zabavne norčije se končajo, ko izvejo, da so panj ogrozili zlobni sršeni, zato Maja zbere pogum in se skupaj s prijatelji poda v reševanje svojega starega doma. 

 

 

 

PETEK, 14. NOVEMBER. 2014 OB 19.00  URI

MEDZVEZDJE  (INTERSTELLAR)

Dolžina 169 minut   Blitz  film    (znastvena fantastika)  

Ljubeč oče Cooper, ki je sicer izredno usposobljen pilot in inženir, se je posvetil mirnemu življenju na kmetiji, kjer živi s svojimi otroki. Ko skupina znanstvenikov v vesolju odkrije črvino, s pomočjo katere želijo preseči omejitve človeškega potovanja v vesolje in osvojiti velike razdalje ter pri tem najti nov dom za človeško vrsto, v vlogi pilota posadke vidijo Cooperja. Tako se poda na riskantno pot iz katere morda ni povratka, vsa odgovornost pa leži na njegovih ramenih.

 

 

 

 

 

 

 

 PETEK, 21.NOVEMBER .2014, ob 19.00 URI

NESRAMNI DEDI (nominacija za oskarja)

Komedija (Karantanija Cinemas) dolžina 92 minut 

Ustvarjalci nesramnih komedij Jackass na huronsko zabavno potovanje preko ZDA pošljejo neotesanega 86-letnega dedka Irvinga in njegovega 8-letnega vnuka Billyja, ki na vsakem koraku povzročata težave in ogorčenje ljudi. Med iskanjem Billyjevega očeta nenavadni par s predrznim obnašanjem preizkuša potrpljenje muhastih slačifantov, zagrenjenih pogrebnikov, nevarnih lastnikov motorističnih barov, organizatorjev otroških lepotnih tekmovanj in številnih drugih, nič hudega slutečih običajnih ljudi, ki jima prekrižajo pot.

 

 

 

 

 

 

 

 

SOBOTA, 22. NOVEMBER  2014, OB 19. URI

BES (FURY) v glavni vlogi Brad Pitt

Vojna akcija, drama (134 minut) Blitz film

Vojna akcija. V glavni vlogi Brad Pitt. April, 1945. Iz zgodovine znan Shermanov tank in njegovih pet mož, ki se bojuje na sovražnikovi črti. Mlad vojak se prvič poda v boj, v samo srce Nacistov…

 

PETEK, 28. NOVEMBER . 2014, OB 19.00 URI
BUTEC IN BUTEC 2

Komedija (110 minut)

20 let po pripetljajih v “Butec in Butec” se Lloyd in Harry podata na novo dogodivščino. Ko Harry izve, da je oče že odrasle hčerke, se stara prijatelja podata na iskanje novega družinskega člana. Medtem ko se v Harryju prebujajo očetovska čustva, Lloyd že sanjari o romanci z mlado lepotico. Kaos in ogromno napačnih odločitev je tako neizbežnih. 

 

 

SOBOTA, 29. NOVEMBER  2014 ob 10h (3D)  in PETEK, 29. NOVEMBER OB 17. URI (2D)

SOBOTNA MATINEJA
PINGVINI IZ MADAGASKARJA (v 3d tehniki)

(ANIMIRANA SINHRONIZIRANA PUSTOLOVŠČINA)

Najelitnejši tim na svetu, ki ga sestavljajo Kapitan, Kovalski, Riko in Pešak, gre novim dogodivščinam naproti. Dobro poznano četverico pingvinov iz animiranih filmov Madagaskar tokrat čaka top misija njihovega življenja. Na njihove krhke pingvinje hrbte je namreč padla velika odgovornost – rešiti svet! Da bi uspeli se morajo podati na vroč afriški otok, vendar njihovo (ne)znanje obvladanja situacij tako kot vedno povzroča velike glavobole tajni službi Severni veter. 

V petek, 29. novembra si boste lahko Pingvine iz Madagaskarja lahko ogledali v 2D tehniki, v soboto 30. novembra pa v 3D tehniki.

 

 

 

 

SOBOTA, 29.11.2014, OB 19.00 URI

DOLGA POT NAVZDOL  (komična drama)

Cinemania group ( 96 minut)

Bivši zvezdnik Martin si je z lahkomiselnimi dejanji uničil kariero, zato se nekega večera odloči končati življenje. Toda na strehi londonske stolpnice se z enakim namenom znajdejo tudi razočarana gospodinja Maureen, hčerka znanega politika Jess in raznašalec pic J.J. Nenavadno naključje jih prepriča, da se zaobljubijo počakati s samomorom vsaj do valentinovega. Premeteni Martin poskrbi, da zgodba postane medijsko odmevna senzacija, vendar je zabave kmalu konec, muhasta usoda pa poskrbi, da se znova znajdejo na izhodišču prepleta njihovih življenjskih poti.

 

 Kristina Strašek 

S KOZJANSKO.INFO IN POLOVIČKA.SI V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši prenovljeni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) omogočamo ogled izbranih kino predstav v Šmarju. Za vsak film ponujamo po 8 brezplačnih vstopnic!

Za naročilo brezplačnih vstopnic za zgornje filme  kliknite tukaj: