Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na drameljski osnovni šoli ponovno organizirali predpraznični bazar


V torek so na Osnovni šoli Dramlje organizirali že tradicionalni predpraznični bazar, kjer se je odvil tudi koncert učencev šole.

Tamkajšnji učenci so pred bazarjem pridno izdelovali razne izdelke, ki so jih potem na licu dogodka prodajali vsem obiskovalcem. Ob bazarju se je zvrstilo tudi mnogo pevskih in plesnih nastopov, ki so jih pripravili učenci vseh starosti.

Po koncu bazarja so zaposleni na OŠ Dramlje zapisali naslednje: “Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas obiskali in s svojo prisotnostjo ter prispevki za izdelke, ki so jih s pridnimi rokami ustvarili naši učenci, polepšali njihovo otroštvo. Naj bodo vaši praznični dnevi polni srčnih in toplih objemov!

Tovrstne prireditve, ki pogosto delujejo v dobrodelne namene, so pred kratkim že izpeljali tudi na OŠ Dobje in OŠ Blaža Kocena Ponikva. Takšni dogodki po mnogih šolah učence pripravijo k kreativnem izdelovanju izdelkov, kjer se marsikdo veliko nauči, kasneje pa se na samem dogodku ob prazničnem vzdušju zabavajo tako otroci, kot tudi obiskovalci.

Dogajanje na drameljski osnovni šoli; vir foto: OŠ Dramlje

Za dobrodelno akcijo pa so se odločili tudi na Osnovni šoli Šmarje pri Jelšah. Na dražbi prodajajo dres Luke Dončića, košarkarsko žogo s podpisi slovenske reprezentance in podpisan dres Urške Žolnir. Z zbranimi denarjem si bodo vsi učenci centralne šole in podružnic ogledali praznično kino predstavo v Kinu Šmarje pri Jelšah. Več o dražbi preberite tukaj.