Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Dobju izpeljali praznični bazar


Utrinek med nagovorom ravnateljice; foto: OŠD

Pred tednom dni je na osnovni šoli v Dobju zavladal praznični živ-žav. Učenci, učitelji, starši, sorodniki in prijatelji so se zbrali v telovadnici, kjer je najprej potekala prireditev, kasneje pa so učenci ponujali izdelke, ki so jih izdelovali ves pretekli teden.

Utrip pri stojnicah; foto; OŠD

Učenke Jasmina, Lucija in Anika so zapisale, da so se vsi lahko posladkali s carskim pražencem in se pogreli s čajem. “Prižgali smo lučke in iskali nov dom za rabljena oblačila v okviru projekta Dobjanska zelena nit, s katerim želimo narediti nekaj za ohranjanje našega planeta,” so opisale del dogajanja.

Na prireditvi jih je najprej nagovorila ravnateljica Suzana Plemenitaš, nato pa so sledile točke, ki so jih pripravili otroci iz vrtca, otroški in mladinski pevski zbor ter pevski zbor zaposlenih. Sodelovali so tudi učitelji, ki so jih gostili v okviru projekta KA122 Tehnologija, dobro počutje in narava z roko v roki, programa Erasmus+. Ob koncu so družno v petih jezikih, in sicer v slovenščini, angleščini, poljščini, španščini in hrvaščini zapeli pesem Feliz Navidad.

Na koncu so dodale: “Naš večer se je zaključil v res prijetnem druženju in komaj čakamo na naslednje srečanje.”

Domače ponudbe ni manjkalo; foto: OŠD