Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Žreb v nogometnem pokalu je določil dvoboj med Šmarjem pri Jelšah in Rogaško


Danes je potekal žreb parov drugega kroga nogometnega pokalnega tekmovanja. Ples kroglic se je poigral in namenil lokalni dvoboj med Šmarjem pri Jelšah ter Rogaško.

Absolutno vlogo favorita vsekakor prevzemajo črno-beli, ki nastopajo v prvi ligi, medtem, ko je Šmarje del medobčinske lige, ki nekako velja za četrti kakovostni rang v slovenskem nogometnem svetu.

Rogaška se sicer trenutno nahaja na zadnjem mestu, na devetih tekmah je vknjižila dve zmagi, dva remija in pet porazov. Šmarska zasedba na drugi strani je v svoji ligi na petih tekmah zbrala zgolj eno zmago. V prvem krogu pokala so Slatinčani izločili Brežice, Šmarčani pa Ljubno ob Savinji.

V lanski sezoni sta se ekipi Šmarja in Rogaške pomerili v prvem krogu pokalnega tekmovanja, takrat je bilo kar 14:0 v korist Slatinčanov. Nogometaši Šmarja bodo tokrat presenečenje proti Rogaški iskali na zadnji dan tega meseca na domačem igrišču.

Pod okriljem MNZ Celje se bodo na preostalih dveh tekmah Zreče udarile z velenjskim Rudarjem, Celjani pa bodo gostovali v Krškem.