Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška brez večjih težav slavila v pokalnem tekmovanju


Nogometaši Rogaške so v prvem krogu pokalnega tekmovanja gostovali pri tretjeligašu iz Brežic. Slatinčani so že v prvem polčasu opravili levji delež in tako brez večjih težav napredovali v drugi krog.

Brežice 1919 : Rogaška 1:3 (0:3)
Geč (48′); Kregar (4′, 7′), Vinogradac (37′)

Rogaška: Baždarić, Čuić (od 61′ Majcenić), Kurtović, Andrejašič, Braut, Kantužer, Mitrevski (od 46′ Majcen), Kregar (od 68′ Marcius), Pavlović (od 68′ Korošec), Satchwell, Vinogradac (od 68′ Miljanić)

Črno-beli so že v uvodnih sedmih minutah srečanja dvakrat zatresli domačo mrežo, obakrat je bil natančen Oliver Kregar. V zaključku prvega dela igre je vodstvo še dodatno povišal Toni Vinogradac in pred odmorom poskrbel za precej varno prednost Rogaške.

Na začetku drugega polčasa so nogometaši Brežic prišli do častnega zadetka, ko je bil uspešen Nik Geč, ki je poskrbel za končnih 1:3.

Slatinčani so torej tretjeligaša odpravili brez kakšnih večjih naporov, v drugem krogu pa jim žreb lahko nameni Krško, Zreče, Šmarje pri Jelšah, Rudar Velenje ali Celje. V državnem prvenstvu pa jih v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah.