Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najbolj brano to poletje: osmrtnica, poroka in padla platana


Minulo poletje so v Sloveniji najbolj zaznamovale naravne nesreče; največje med njimi, avgustovskim poplavam, smo se na Kozjanskem in Obsotelju na srečo izognili. Tako so na Kozjansko.info v ospredje po branosti stopile druge vrste vsebin, ki pa prav tako imajo svojo čustveno komponento.

Morda na prvi pogled nepričakovano, a daleč največ bralcev je na Kozjansko.info to poletje kliknilo na vestičko z naslovom Poslovil se je član lokalne glasbene skupine. Da gre za “štefanskega fanta” Toneta Užmaha, je prebralo kar 52 tisoč obiskovalcev.

Osmrtnici je sledila bolj vesela novica o poroki, natančneje gasilski poroki v Lesičnem, kjer sta se vzela Vesna in Dani. Pritegnila je 38.700 bralcev.

Podrta platana ostaja zbirališče prebivalcev Grajskega loga ob tradicionalni nedeljski kavici … (foto: Kozjansko.info)

Tretja najbolj brana novička poletja pa je vendarle iz kategorije naravnih katastrof. Orkanski veter je v začetku septembra podrl mogočno, 220 let staro platano, ki je še ostanek drevoreda pod Jelšingradom v Šmarju iz Napoleonovih časov. Padec orjaka pa pod seboj ni pokopal 32-letne ulične tradicije dobivanja sosedov na kavi vsako nedeljo dopoldne. Štor drevesa, ki je nekoč dajal globoko senco, zdaj služi za ulično mizo.

Medved, ki je konec junija prihlačal v Kozje in ga je na Vetrniku ujela kamera Marcela Gajšta, je pritegnil 19 tisoč bralcev. Še ena poroka, tokrat diamantna Jožefe in Antona s Prevorja pa je zanimala 16.500 ljudi.

In kaj je bralce najbolj pritegnilo v prvem delu septembra? Najprej je tu odstop predsednika NK Rogaška, Bojana Jeršečiča, potem pa sprejem novincev na Šolskem centru Rogaška Slatina, in pa šentjurski starodobniki, ki so se ponovno zbrali na kupu.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, iskanje delovnega mesta ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Kozjanskega in Obsotelja, nam pišite na [email protected]. Možnost oglaševanja je sicer odvisna od razpoložljivosti kapacitet, ki so omejene. Pozanimajte se o prostih oglaševalskih mestih in terminih. Sestavili vam bomo najbolj odgovarjajočo ponudbo.