Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pošti v Šentjurju se obeta selitev na novo lokacijo


V Šentjurju bo Pošta Slovenije svojo poslovalnico zaradi prostorske stiske kmalu preselila na novo lokacijo, kjer se že gradi nov objekt.

Kot so nam pojasnili na podjetju: “Pošta Slovenije v skladu s strategijo omrežja nadgrajuje distribucijsko mrežo za prenos paketnih pošiljk in glede na predvideno nadaljnjo rast na tem segmentu povečuje kapacitete na poštah, ki opravljajo dostavo pošiljk.

Obstoječa lokacija pošte; foto: Kozjansko.info

Za potrebe nove poslovalnice načrtujejo gradnjo večjega objekta v velikosti 560 kvadratnih metrov, ki bo lociran ob trgovini Merkur na Drofenikovi ulici 3. S tem bodo zadostili potrebam pisemske in paketne dostave za širše območje Šentjurja, kar jim sedanji objekt v velikosti 310 kvadratnih metrov, ki se nahaja na Mestnem trgu, več ne more zagotavljati. V novi objekt se bo preselila sedanja poštna poslovalnica, ki bo imela večje prostore tudi za pripravo pošiljk za izvajanje pisemske in paketne dostave.

Predvidena višina naložbe je 1,4 milijona evrov, o terminu selitve pošte v novi objekt pa zaenkrat še ne morejo podati informacije. Ob tem zaključujejo: “Z investicijo bo Pošta Slovenije tako zagotovila večje in sodobnejše prostore, s čimer bo izboljšana tudi uporabniška izkušnja tako za naše stranke kot tudi za zaposlene na pošti.”