Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Hiti meseca na Kozjanskem: obisk medveda, diamantna poroka in nedostojno vedenje mladostnikov


Če je v mesecu maju Kozjansko.info vsaj enkrat obiskalo 97 tisoč ljudi, je bila v juniju krepko presežena magična stotisočica. Rekordi so padali tudi na obiskanosti posameznih člankov. Absolutni rekord je podrla vest o medvedu, ki je prihlačal nad Kozje, ki je zabeležila kar 36.525 obiskov.

Kozjansko.info, daleč najbolj obiskan spletni medij širšega območja, letos podira vse rekorde obiskanosti, z izjemo obdobja ob izbruhu covida, ko je Kozjansko.info spremljala praktično vsa Slovenija. A takratnim 150 tisočim različnim (unikatnim) mesečnim obiskovalcem smo se na las približali minulega junija.

Kot že navedeno, je obisk medveda na Vetrniku pritegnil izjemno pozornost tako lokalnih obiskovalcev Kozjansko.info kot radovednežev od drugod. Ko na območju s 50 tisoč prebivalci, ki ga pokriva Kozjansko.info članek prebere 36 tisoč ljudi, je jasno, da ga ne berejo le lokalci.

A ne samo medved, pozornost je pritegnila zgodba Jožefe in Antona s Prevorja, ki sta junija praznovala diamantno poroko, torej 60 let poroke. Zgled dolgotrajne medsebojne navezanosti, kakršna se v času kratkotrajnih in krhkejših partnerskih zvez zdi skorajda nepredstavljiv, je samo v zadnjih junijskih dneh pritegnil 13.400 bralcev, prve julijske dni pa še dodatnih 3 tisoč.

Med medveda in diamanten par se je s 24.960 ogledi vrinila vest o nedostojnem vedenju mladine na vlaku, približno toliko obiska pa je imelo še nekaj drugih novic iz kategorije črne kronike.

Med bolj brane sodijo tudi novica o potresih, ki sta se čutila tudi v bližini naših krajev, pa vest o predvidenem slovesu MOL-a iz Šmarja pri Jelšah, ki ga bo nadomestil Shell, pa tudi zgodba o tem, kako so v krožišče v Kozjem postavili dobrega zmaja iz tisočerih kosov stekla.

Prvi julijski dnevi pa nakazujejo že nove rekorde branosti posameznih novic. Zaenkrat namignimo zgolj, da so najbolj vroče med njimi tako ali drugače povezane z gasilstvom. Več seveda ob koncu meseca.

Seveda pa do takrat Kozjansko.info, tako kot tisočeri drugi vaši sokrajani, spremljajte na dnevni bazi še naprej.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, iskanje delovnega mesta ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Kozjanskega in Obsotelja, nam pišite na [email protected].

Trenutno omogočamo izjemno ugodno možnost, da na najbolj obiskanem spletnem mediju Kozjanskega in Obsotelja voščite občanom Rogaške Slatine ob občinskem prazniku. Pišite nam za podrobnosti!