Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najbolj bran majski članek na Kozjansko.info prebralo skoraj 30 tisoč ljudi. Je pritegnil tudi vas?


Kozjansko.info, ob sestrskem Celje.info najbolj obiskan spletni medij v Celjski regiji, iz meseca v mesec podira rekorde obiskanosti.

Doseg medija presega zgolj Kozjansko in Obsotelje, saj je minulega maja Kozjansko.info vsaj enkrat obiskalo 97.349 različnih ljudi. Od teh so se seveda številni na portal vrnili večkrat, saj so v maju na Kozjansko.info skupaj opravili 254 tisoč obiskov in si ogledali skoraj 400 tisoč strani. Najbolj popularen članek pa je zabeležil 29.320 ogledov. 

Spletni mediji danes postajajo osrednji vir informiranja tudi na lokalni ravni in po obiskih praviloma močno presegajo druge vrste sredstev javnega obveščanja. Marca prenovljeni osrednji spletni portal Kozjansko.info še posebej veliko rast beleži po posodobitvi oblike in uporabniku prijaznega načina delovanja. Letošnjega maja tako glede na isto obdobje lansko leto beleži 148% rast obiskanosti.

Navajani podatki so pridobljeni z najbolj merodajnim spletnim orodjem za beleženje obiskanosti spletnih strani, Google Analytics.

Kozjansko.info obiskujejo vse starostne skupine ljudi. Še posebej mlajši odrasli, saj je bilo v maju 60 % obiskovalcev starih do 34 let. A tudi starejše generacije se na obveščanje po internetu vse bolj navajajo. Ljudje, starejši od 65 let so denimo v maju Kozjansko.info obiskali 13 tisočkrat.

Najbolj brane spletne vsebine so pogosto povezane s črno kroniko, prometnimi nesrečami, vremenskimi informacijami in podobno. Statistika kaže, da to v veliki meri drži tudi za Kozjansko.info. Pa vendar mnogo zanimanja pritegnejo tudi pozitivne zgodbe in reportaže s kozjansko-obsoteljskega dogajanja.

Aprila, ko je Kozjansko.info obiskalo 94.028 različnih ljudi, je največ obiskov, 19.982 zabeležila vest o smrti znanega planinskega podjetnika, Mirka Kovača.  V maju pa je največ zanimanja pritegnila objava o plazu v Rogatcu, ki je ogrožal stanovanjsko hišo. Novica je bila prebrana 29.320-krat.

Že na drugem mestu pa je novica povsem drugačne narave. Oglasno vsebino Trgovin Jager iz odprtja nove trgovine v Podčetrtku si je ogledalo 14.312 obiskovalcev Kozjansko.info. Razumevanje, kako se ljudje dandanes informirajo ter v dobi pametnih telefonov in vsesplošne digitalizacije spremljajo dogajanje v svojem okolju, se je vodilnim v Trgovinah Jager večkratno obrestovalo.

Med dvajsetimi najbolj branimi vsebinami v maju najdemo še nekaj vesti o nesrečah, požarih, in kriminalu, ampak tudi pozitivne novice niso povsem zapostavljene. Izpostavimo le eno – Več tisoč ljudi je denimo zanimala vest o priznanju timu zdravstvene nege Zdravstvenega doma Šentjur.  Zelo popularni pa so tudi članki s prostimi delovnimi mesti na KiO in v širši celjski regiji, ki jih objavljamo vsak drugi teden.

Priznanje timu zdravstvene nege Zdravstvenega doma Šentjur

Spoštovani bralci, ekipa Kozjansko.info se vam zahvaljuje za zaupanje.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, iskanje delovnega mesta ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Kozjanskega in Obsotelja, nam pišite na [email protected]. Možnost oglaševanja je sicer odvisna od razpoložljivosti kapacitet, ki so omejene. Pozanimajte se o prostih oglaševalskih mestih in terminih.