Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Znani letošnji občinski nagrajenci občine Kozje


Pred kratkim se je odvila seja Občinskega sveta Občine Kozje, kjer so potrdili letošnje občinske nagrajence. Ti bodo svoje nagrade prejeli na slavnostni seji, ki se bo odvila 14. aprila.

Bor na prvenstvu v Franciji

Prejemnik zlatega grba občine je Boštjan Prešiček, aktiven gasilec ter dolgoletni poveljnik PGD Kozje. V vodstvu novega mandata, ki so ga potrdili ta mesec, pa bo nastopil kot namestnik poveljnika. Srebrni grb občine je prejel Bor Gradišek, katerega uspehi že v njegovih rosnih letih segajo tudi že čez meje Slovenije. Eden izmed njegovih mnogih uspehov je nastop na svetovnem mladinskem prvenstvu v šahu za slepe in slabovidne, kjer je dosegel odličen rezultat.

Bronasti grb pa je tokrat prejela Tea Žarn, ki je predsednica Krajevne skupnosti Podsreda, prav tako pa je ona organizatorka Dobrodelnega koncerta za boljši jutri. Na prireditvi sredi aprila pa bodo podeljeni tudi dve denarni nagradi, ki jih prejmeta Folklorna skupina Kozje in Turistično društvo Pilštanj.

V občini se bodo v luči občinskega praznika čez celoten april odvili najrazličnejši dogodki in aktivnosti za vse starosti. Stekli bodo namreč različni športni dogodki, dnevi odprtih vrat ter razne delavnice in kulturni dogodki. Več o njih ter njihove podrobnosti najdete v koledarju dogodkov.