Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

To so vsebine, ki so v minulih 30 dneh zanimale največ bralcev Kozjansko.info. So pritegnile tudi vas?


Zagotovo vas zanima, kaj je na Kozjansko.info, daleč najbolj obiskanem spletnem mediju Kozjanskega in Obsotelja ter tudi širše, pritegnilo največ pozornosti bralcev. Ali tudi drugi ljudje najraje berejo ravno tiste vsebine kot vi? Ali šport zmaguje nad kulturo, bogate foto in video reportaže nad hitrimi vestmi, vse to pa nad črno kroniko, ki pregovorno pritegne največ klikov radovednežev?

Pred vami je 5 najbolj branih vsebin na Kozjansko.info v zadnjih 30 dneh.

1. Ni ne črna kronika, niti poročilo o naravni nesreči ali reportaža z nore zabave: največ pozornosti je v minulem mesecu pritegnila medicinska sestra in licencirana terapevtka Marjeta Knez, ki ima v Šentjurju najsodobneje opremljeno ambulanto za bioresonanco v celjski regiji. Članek s predstavitvijo njene dejavnosti je prebralo več kot 15 tisoč obiskovalcev Kozjansko.info. Zelo dobro zanjo, saj je šlo za naročeno oglaševalsko vsebino. Za svoj denar je dobila res največ, kar je mogoče.

2. Morda so doline Kozjansko-Obsoteljskega večino, če ne ves januar ostale zelene, a tako ni bilo že v kanček višjih predelih naše gričevnate pokrajine. Ponekod je zapadlo res veliko snega, in 26. januarja smo poročali, da so se plugi vendarle prebili do najvišje ležeče vasi pod južnim vznožjem Bohorja. Novica je pritegnila izjemno zanimanje bralcev Kozjansko.info, saj jo je odprlo 10.500 obiskovalcev.

3. Da nas še kako zanimajo ljudje, ki so zaznamovali zgodovino naših krajev, in o njih najbrž ne vemo kaj dosti, priča tretja najbolj brana vsebina na Kozjansko.info v zadnjih tridesetih dneh. 9.260 obiskovalcev si je ogledalo članek o uspešnem slovenskem glasbeniku, rojenem v Šmarju, ki je umrl pred 27 leti. Bil je eden osrednjih glasbenih osebnosti Celja v svojem času.

4. Še en naš uspešni prednik vas je zelo zanimal. 18. februarja 1990 je v Podčetrtku umrl duhovnik Friderik Sternad, širše bolj znan kot oče oz. eden od očetov atomskih toplic. Njegovo fascinantno zgodbo si je na Kozjansko.info do sedaj prebralo 7.490 ljudi, številka pa še narašča.

5. A Kozjance in Obsoteljčane ne zanimajo zgolj zgodbe že pokojnih osebnosti, ki so zaznamovale naše kraje. Prejšnji teden je odjeknila novica, da namerava znani šempetrški gostilničar Srečko Kunst zapreti svojo tradicionalno gostilno Šempeter v Bistrici ob Sotli. Članek o tem ali še obstaja žarek upanja, da gostilna Šempeter v naših krajih obstane (Kunsti bi gostinsko dejavnost v vsakem primeru ohranili v Krškem) je prebralo 6.700 obiskovalcev Kozjansko.info.

 

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek ali karkoli drugega oglaševati na prvem spletnem portalu Kozjanskega in Obsotelja, nam pišite na [email protected]. Vendar pohitite, saj so oglaševalske kapacitete omejene in v dobršni meri za naslednje tedne že zasedene.

R. Č.