Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

6 pomembnih dejavnikov pri izbiri otroškega pograda

Otroški pograd je eden od najbolj funkcionalnih kosov pohištva, ki jih je mogoče postaviti v otroško oziroma mladinsko sobo. Pogradi imajo številne prednosti, zato je njihova priljubljenost že desetletja enaka oziroma celo iz leta v leto višja. Sicer pa zgodovina pogradov domnevno sega v čase srednjega veka, ko je revnejše prebivalstvo skušalo racionalizirati prostornost svojih bivališč. Pogradi pa že dolgo niso več postelja revežev, nasprotno!

 

Pograd je postal sinonim za domiselno, praktično in moderno znotraj sodobnih domov – tudi za najzahtevnejše uporabnike ter uporabnice. O tem se lahko prepričate tukaj. Sicer pa so pogradi največji vzpon dosegli v osemdesetih ter devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so bili ničkolikokrat prikazani v različnih filmih oziroma televizijskih oddajah, ki so jih ljudje radi gledali.

Katere so prednosti otroškega pograda?

Pograd – naj gre za otroškega, mladinskega ali pograd za odrasle – ima številne dobre lastnosti, zaradi katerih se pogosto znajde znotraj domov, vikendov ter turističnih in drugih nastanitev. Med njegove najopaznejše prednosti spadajo:
1.  Pogradi so odlična rešitev znotraj manjših otroških sob oziroma znotraj večjih sob, ki si jo delita vsaj  dva otroka.
2.  So izjemno funkcionalni, saj pogosto vključujejo tudi različne pohištvene rešitve, kot so na primer dodatna omara, predali, pisalna miza, igralni kotiček, predal za igrače, dodatno ležišče ter drugo.
3.  So izjemno varni, saj so nekoliko nižji, kot so bili včasih, kar je sploh za otroški pograd izjemnega pomena. Navadno vključujejo tudi vzpenjalno lestev ter zaščitno ograjo.
Ker je na tržišču res ogromno ponudbe otroških pogradov, je včasih težko izbrati pravega. Da bo nakup brez dvoma uspel, je pred njim dobro upoštevati nekaj napotkov.

Pograd Max 4

 

Kako zanesljivo kupiti kakovosten pograd?

Ker je na tržišču res ogromno ponudbe otroških pogradov, je včasih težko izbrati pravega. Da bo nakup brez dvoma uspel, je pred njim dobro upoštevati nekaj napotkov.

Pred nakupom otroškega pograda je smiselno slediti naslednjim korakom:

Pred nakupom otroškega pograda je smiselno slediti naslednjim korakom:

1. Načrtovanje otroške sobe in natančna izmera vseh njenih delov – vključno z okni ter vrati.

2. Preučiti želje in potrebe – koliko otrok bo spalo v otroški sobi, je potrebno paziti na kakšne posebnosti (na primer namestitev kotnega pograda, dodatno ležišče), kakšne barve naj bo itd.

Pograd Max2

3. Raziskati trg otroških pogradov ter izbrati zaupanja vrednega trgovca. Med otroškimi pogradi so že dolgo najbolj iskani otroški pogradi znamke BestBed, med trgovci pa izstopa prva spletna trgovina pohištva v Sloveniji, in sicer Salon pohištva Furnitura.
4. V primeru morebitnih izzivov pri opremljanju otroške sobe oziroma pri iskanju najprimernejšega pograda se posvetovati s strokovnjaki s področja opreme doma. Dobra trgovina pohištva, pa naj gre za spletno ali klasično, vam bo to nudila ažurno, poglobljeno ter brezplačno.

Pograd Eryk

5. Pred nakupom preveriti še razmerje med ceno in kakovostjo, da ne bi izdelka preplačali oziroma kupili cenen kos pohištva. Dobra kakovost zagotovo pomeni daljšo življenjsko dobo pograda!
6.   Če so otroci že dovolj stari, jih pred nakupom dobro vprašati, ali jim je pograd všeč. Včasih znajo prav najmlajši s svojim odgovorom pripeljati še do boljše ideje oziroma boljšega nakupa.

Pograd Cubus
Otroški pograd je z enim klikom lahko vaš že danes!

Sodobni človek se dobro zaveda, da je čas denar, zato pogosto nakupuje na spletu – tudi pohištvo za dom, pisarno ali vrt! Tudi kakovosten, funkcionalen in barvit otroški pograd je najbolje nakupiti preko spleta, saj vam bo tako ostalo precej več časa. Namesto večkrat brezplodnega iskanja po trgovinah, ga boste lahko preživeli s svojimi otroki ter dragocen čas namenili povezovanju v krogu družine. V Salonu pohištva Furnitura bodo poskrbeli, da boste hitro, varno in po dostopni ceni našli in kupili vrhunski otroški pograd, ki bo hkrati všeč vam in vašim otrokom.

A zakaj izbrati ravno Salon pohištva Furnitura? Preprosto zato, ker se od drugih fizičnih ter spletnih trgovin močno razlikuje zaradi svojih prednosti, med katerimi najbolj izstopajo: pogoste akcijske ponudbe, možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, hitra dobava ter pogosto brezplačna dostava, brezplačno svetovanje, brezplačen 3D-izris nekaterih prostorov, pestra in redno osvežena ponudba več kot 25 tisoč izdelkov preverjenih proizvajalcev ter ekskluzivna prednost ogleda nekaterih izdelkov, materialov in katalogov tudi v živo v t. i. showroomu.

Pograd Maxim

 

Showroom se nahaja v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J) – tam vam bo v živo tudi svetovala in najboljšo rešitev za vas poiskala strokovno usposobljena Furniturina ekipa. Vedno jih lahko tudi pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 oziroma jim pišete na e-naslov: [email protected]. Furniturini otroški pogradi vas bodo brez dvoma navdušili, prav tako pa tudi vse ostalo pohištvo v njihovi raznoliki ponudbi!

 

Furnitura, d.o.o.