Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Združitev stila in funkcionalnosti: Kuhinje, ki očarajo

Če se ravno nahajate sredi projekta prenove kuhinje, potem ste zagotovo že naleteli na številne nasvete glede opremljanja tega izredno pomembnega prostora v vašem domu. Kakšno pohištvo izbrati, katere sodobne rešitve vključiti v prostor, in kakšen stil kuhinje izbrati so vprašanja, ki se jim zagotovo ne da nikakor izogniti. 

Kuhinje odlične kakovosti in dovršenih stilov boste našli tukaj, mi pa vam danes predstavljamo nekaj ključnih kriterijev, ki jih mora izpolnjevati vsaka vrhunska kuhinja.

Kuhinja JELA RIVA

 

Kuhinja, ki odraža vas

Čeprav lahko na spletu najdete zares veliko število nasvetov za opremljanje kuhinje, pa je zagotovo najpomembnejše dejstvo, da pri tem sledite sebi. Kuhinja, ki ni prilagojena vašemu načinu življenja, kasneje ne bo izpolnjevala vaših potreb, kar bo posledično vodilo v slabo voljo. Slepo sledenje modnim smernicam pogosto še zdaleč nima takšnega učinka, kot smo si želeli. Toda kako se izogniti tej pogosti napaki?

Kuhinja JELA INFINITY

Svetujemo vam, da za prenovo kuhinje izberete zanesljivega ponudnika pohištva, ki vam bo pravilno svetoval že od samega začetka. Eden takšnih ponudnikov je salon pohištva Furnitura, ki se lahko pohvali tudi s številnimi nagradami. Ponujajo vam kakovostne kuhinje različnih atraktivnih stilov – moderne kuhinje (moderna kuhinja Jela Modern), kuhinje v rustikalnem videzu (rustikalna kuhinja Tara), vse bolj priljubljene kuhinje z otokom (kotna kuhinja Infinity) ter mini kuhinje (mini kuhinja Mela), primerne za manjše prostore, garsonjere ali počitniške vikende. Odločite se lahko tudi za kuhinjo po meri (kuhinja po meri Bono). Skupaj s svetovalcem lahko izberete tudi posamezne elemente in jih med seboj sestavite v smiselno celoto.


 

Ključna lastnost: uporabnost

Ne glede na to, koliko časa preživite za štedilnikom, mora biti kuhinja v prvi vrsti funkcionalna. Strokovnjaki za notranje opremljanje svetujejo, da se pri njenem opremljanju držite pomembnega pravila kuhinjskega trikotnika: shranjevanje – pomivanje – kuhanje. Ta pravi, da naj bo kuhinja zasnovana na način, ki uporabniku karseda olajša delo. Delovne poti v kuhinji naj bodo čim krajše, delovna površina pa čim bolj strnjena. Popolno razporeditev v vaši kuhinji lahko dosežete tudi s pomočjo 3D izrisa, ki da kar najboljši vpogled v njen končen izgled. Tega vam v Furnituri ob nakupu kuhinje ponujajo brezplačno

Kuhinja JELA EVIA

Poleg smiselne umestitve pohištva, je potrebno paziti tudi na izbiro dovolj visokih in prostornih delovnih pultov. Ti vam namreč omogočajo udobno in prijetno kuhanje. Prav slednje pa je pogoj, ki kuhinjo definira kot uporabno.

 

Kako do pravljične kuhinje?

Velikokrat lahko slišimo, kako pomembno je ravnotežje med željami in dejanskimi zmožnostmi. To velja tudi v kuhinji, pri opremljanju katere je  potrebno upoštevati tako en kot drug kriterij. Če si želite uporabne, hkrati pa tudi privlačne kuhinje, potem je ustrezno načrtovanje in premišljena izbira opreme ključnega pomena. 

Mini kuhinja MELA

Oblika kuhinje je v glavnem odvisna od predispozicij, ki jih ponuja prostor. Jasno je, da je izbiro pohištva potrebno prilagoditi velikosti prostora, inštalacijam ter oknom in vratom. Glavno pa je, da pri tem najdete kompromis med željo in realno možnostjo. Za večje prostore so primerne L-kuhinje (kotna kuhinja Jela Tara) ali vse bolj priljubljeni modeli z otokom (kuhinja Invictus z otokom). Za vse tiste, ki ste s prostorom nekoliko bolj omejeni, pa priporočamo nakup linijskega modela (linijska kuhinja Jela Highline).

Kuhinja JELA HIGHLINE

Popolnoma po svojih željah pa si lahko izberete barvno kombinacijo, dizajn in vso potrebno dodatno opremo, ki vam bo olajšala delo. Ne glede na to, ali prisegate na klasiko (kuhinja Evergreen) ali pa si želite kuhati obdani z brezčasnim minimalizmom (kuhinja Riva), boste pri Furnituri zagotovo našli tisto kuhinjo, ki se bo popolno zlila z vašim domom, vi pa se boste v njej zares dobro počutili. Izbirate lahko med najrazličnejšimi materiali, barvami, vzorci in dodatnimi elementi, ki bodo vašo novo kuhinjo spremenili v popolno kuharsko oazo.

Kuhinja JELA EVERGREEN

 

Kuhinje v salonu pohištva Furnitura

V največjem slovenskem spletnem ponudniku pohištva Furnitura, na vas čakajo cenovno dostopne in moderne kuhinje, ki jih odlikujejo visoka kvaliteta, skrbno izbrani materiali in priročne uporabniške rešitve. Vabimo vas, da si ogledate njihovo pestro ponudbo in tako ujamete idealno priložnost, da svojo staro kuhinjo zamenjate za novo. Pri tem pomembnem projektu pa vam bodo z veseljem pomagali tudi njihovi prijazni svetovalci. Če boste pohištvo naročili na Furniturini spletni strani, se lahko na njih obrnete kar preko spletnega obrazca, e-mail naslova [email protected] ali pa jih pokličete na telefonsko številko 070 458 517. Vsi tisti, ki bi si kuhinjo radi v živo ogledali in jo naročili s pomočjo izkušenega poznavalca, pa se lahko oglasite v Showroom-u v Ljubljani, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. 

S prenovo vaše stare kuhinje si boste bistveno olajšali delo, optimalno prilagodili delovne površine svoji višini in kar je najpomembneje, začutili neizmerno veselje do ustvarjanja v njej. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec.

 

  

Furnitura