Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V soboto bo v Aninem dvoru potekala predstavitev knjige Franca Jagra

V soboto, 15. 10. 2022, ob 17. uri vabljeni, na predstavitev knjige Franca Jagra v Anin dvor. Spoznajte Franca, povprašajte o poslovni poti trgovin Jager in kupite svoj izvod knjige. Prosijo vas, da svojo udeležbo potrdite do četrtka (jutri), 13.10.2022 na 070 604 589.

 

Vsebina

»Franc, saj ti si v redu fant, samo škoda, da iz tebe ne bo nič,« je dan za dnem poslušal mali France. Bil je tisti izbranec družine, ki ne rabi hoditi v šolo, ker bo ostal kmet. A srce si je želelo drugačne poti …

60 let kasneje je trgovine Jager v celoti predal v upravljanje svojim trem sinovom. Do danes imajo že več kot 800 zaposlenih in veljajo za eno največjih in najuspešnejših privatnih slovenskih podjetij. Ali njegovo osebno življenje močno vpliva na poslovnega ali poslovno na osebnega, niti ni pomembno. Zagotovo pa se zelo prepletata.

Zgodba trgovin Jager je inspirativna zgodba, kako lahko z delavnimi rokami, strastjo po ustvarjanju in pravimi vrednotami preprost kmečki fant iz majhne slovenske vasice zgradi svoje sanje. Je trgovec po duši, kmet po poreklu in gradbinec v prostem času.

In danes? Uradno se je upokojil, a v resnici … »Vse je v gibanju,« pravi. Dokler se gibamo, živimo. Torej gibajmo. Ustvarjajmo. Delujemo. »In čitajmo!« še doda.

 

Mnenje o knjigi

“Veliko srečo imamo, da je pred nami zapisana zgodba slovenske izvedbe ameriških sanj, ki dokazuje, da se da praktično iz ničesar s trdim in predanim delom ustvariti izredno uspešno podjetniško zgodbo.”  dr. Jure Knez, Dewesoft

Več informacij na spletni strani www.zalozba5ka.com/franc-jager-petra-skarja/ ali pišite na [email protected]

 

Vabljeni torej, da pobližje spoznate Franca, povprašajte o poslovni poti trgovin Jager in kupite svoj izvod knjige. Čaka vas tudi bogat glasbeni program in pogostitev.