Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Z enim neodigranim krogom se počasi končuje Liga malega nogometa Kozjanski dvor


Odvila sta se naslednja dva kroga Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko, do konca te sezone tako ostaja samo še en krog. Pred kratkim se je zaključila tudi 14. sezona Veteranske lige malega nogometa Polana bar Kozjansko, več o tem si preberite tukaj.

Dva kroga pred zaključkom sezone v Ligi malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko je postalo tudi teoretično jasno, da bo ekipa Vulkanizerstvo F1 obranila naslov in še enkrat postala prvak lige. Njihovi prvi zasledovalci, ekipa Bar Gasilček Imeno je namreč izgubila proti ekipi ŠD Kozje Rajmax, je pa še vedno ostala na drugem mestu. V derbiju sredine lestvice je ekipa ŠD Buče-Polje premagala ekipo ŠD Podsreda in se po točkah izenačila s tretjeuvrščeno ekipo ŠD Kozje Rajmax mladi, ki je bila tokrat prosta.

V predzadnjem krogu Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko sta se ekipi ŠD Kozje Rajmax mladi in ŠD Buče-Polje razšli z nedoločenim izzidom. S tem se je zaostanek obeh za drugouvrščeno ekipo Bar Gasilček Imeno povečal na nedosegljive štiri točke, kar pomeni, da je oddano tudi drugo mesto v sezoni. Naslov prvaka so že pred tem krogom obranili člani ekipe Vulkanizerstvo F1, ki so še enkrat zanesljivo zmagali, tokrat proti ekipi iz Podsrede. S tem so prednost pred ekipo iz Imenega, ki je bila prosta, povečali na visokih 12 točk, ekipo Podsrede pa izločili iz boja za končno tretje mesto.

R. G.